Top Social

Satin coat & statement necklace

Monday, March 12, 2012
Oh how I adore this sunny spring weather! This is the most inspiring thing ever: finally I don't have to freeze when going out on the streets in a miniskirt, but the cool and suave wind makes me wear my favourite satin coat. And it's all good like this: it is the perfect topping for this flimsy outfit :)

Úgy imádom ezt a napsütéses tavaszi időt! Ez inspirál leginkább: végre már nem fagyok meg, ha kimegyek az utcára miniszoknyában, de a kellemes, hűs szellő miatt azért még elkél a kedvenc szaténkabátom. És ez így jó: pont kiegészíti ezt a lenge szettet :)

01

One of my best buys was this hat last fall, it is such a versatile piece, I can wear it with almost anything. Unfortunately, people are always staring at me when wearing it, same case like my beloved furry hat. If you hesitate because of this same reason with buying something similar, then I suggest you to wear it with simple clothes, you know it's kinda bold with the wide brim.
I hope you won't find this combination too strict with the buttoned-up shirt: the statement necklace accentuates the collar, plus the miniskirt compensates the moderate style.
I'm wearing golden accessories, viva la glam, the Sun rays were shining so bright on them :P
Yesterday I was on an excursion, I know I asked you if you wanted some outfit pics from the weekend... well unfortunately we couldn't make some, because by the time we reached the top of the mountain, rain started falling and we even got a bit wet... but we were feeling great, I'm now feeling filled up haha :) I'm full of great new outfit ideas and pictures, can't wait to show it to you :P
Have a good night!
XOXO,
Lidia.

Egyik legjobb vételem ez a kalap volt tavaly ősszel: annyira változatos darab, szinte mindenhez fel tudom venni. Sajnos ugyanaz igaz rá, mint a szőrös kucsmámra: eléggé megbámulnak benne az utcán. Ha ti is emiatt vaciláltok egy ilyen fejfedő beszerzésén, annyi a titka, hogy egyszerű darabokkal kell párosítani, elvégre önmagában is elég feltűnő a széles karimájával.
Remélem ezt az összeállítást nem gondoljátok majd annyira szigorúnak a felgombolt ing miatt: a feltűnő nyaklánc szépen kiemeli a gallért, a miniszoknya pedig kompenzálja a visszafogottságot.
Arany kiegészítőket választottam, éljen a csillogás, a Nap csak úgy szikrázott rajtuk :P
Tegnap voltam kirándulni, tudom, kérdeztem hogy szeretnétek-e kirándulós outfitet... hát kép sajnos nem sok készült, mert mire a hegyre értünk, eleredt az eső, kicsit el is áztunk... de a hangulat felemelő volt, egészen feltöltődtem az új hétre :) Telve vagyok új outfit ötletekkel és képekkel, már alig várom hogy megmutassam nektek :P
Jó éjt!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16
Hat, necklace, bracelet / Kalap, nyaklánc, karkötő: H&M
Shirt: Clothes exchange / Ing: Ruhacsere
Skirt: Present / Szoknya: Kaptam
Coat / Kabát: Mango
Shoes / Cipő: Buffalo
Watch / Óra: Michael Kors
7 comments on "Satin coat & statement necklace"
 1. Nagyon tetszik az egész, egy kivétellel, vagy óra vagy karkötő elég lett volna szerintem. :]

  ReplyDelete
 2. Szerintem nem baj, h ora is meg karperec is van rajtad, mivel szinte tok ugyanaz a szin, egyaltalan nem sok! Jo, hogy letisztult cuccokat valasztottal hozza, igy nem lett tul sok! :)

  Color blockingunkat lattad mar?:)

  http://fashioncookie4u.blogspot.com/2012/03/block-those-colors-outfit-post.html

  ReplyDelete
 3. The hat looks gorgeous on you. I see you remembered your watch today!

  ReplyDelete
 4. Craptrash: Lehet hogy igazad van, bár az óra szinte mindig rajtam van, és azt el is takarja a kardigán, csak kicsit felhúztam az ujját, hogy jobban látsszon :) Örülök hogy tetszik, köszönöm!

  Zsófi: Jajj aranyos vagy nagyon :) :-*

  Ági: Köszönöm, örülök hogy így látod :) Hangsúlyos kiegészítőkhöz mindig visszafogott szett dukál :)

  Lynn: Thank you sweetie! Of course, I hate to leave it at home, I try to wear it as much as possible :P

  ReplyDelete
 5. Ha nekem ilyen lábaim lennének, kizárólag miniszoknyában járnék. :P Nagyon csinos a szett is.

  Dóri

  ReplyDelete
 6. love hat and necklace)))

  http://my-vegan-style.blogspot.com/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature