Top Social

Star pattern / Csillagminta

Wednesday, March 28, 2012
The title says all: the "main character" of this post will be this fun-printed top that I paired with my recently shown flare jeans and a black blazer.

A cím mindent elárul, a mai bejegyzés főszereplője ez a jópofa mintás felső lesz, amit a néhány napja már bemutatott trapéznadrágommal és egy fekete blézerrel párosítottam.

01

You know me, I don't usually do this, it wasn't on purpose, I just noticed it now - when writing this and thinking about where I've bought the pieces - how monotonous my choice of brands is. Actually I've bought the pieces in 3 different year: blazer from 2010, top from last year, jeans from this year as a present :) Haha, at least there really IS some diversity, haha :D
The heels and the blazer make this outfit elegant, but the star pattern reduces the strictness :) If you have a permissive workplace and doesn't stick to the good old costume, feel free to wear something like this. If you don't have any idea in the morning what to wear that day, blue jeans-blazer-simple top is a jolly joker combo.
Thank you for stopping by and reading this post :)
Good night!
XOXO,
Lidia.

Ismertek, ritkán szoktam ilyet, és nem is volt tudatos, csak most - hogy írom a posztot és le kell írnom, melyik darab honnan van - tűnik fel, mennyire egyhangú a márka-választás. Egyébként 3 különböző évben vettem mindhárom darabot, a blézert még 2010-ben, a felsőt tavaly ősszel, a nadrágot pedig idén kaptam :) Azért valamilyen szinten mégis van itt változatosság, haha :D
A magassarkú és a blézer miatt elegáns ez az outfit, de a csillagminta kicsit elvesz a szigorúságból :) Ha a munkahelyetek megengedő és nem ragaszkodik a kosztümhöz, bátran viseljetek valami ehhez hasonlót. Ha reggel semmi ötletetek, hogy mit vegyetek fel, a sötétkék farmer-blézer-egyszerű felső kombó mindig nyerő.
Köszönöm hogy benéztetek ma is a blogra és hogy olvastok :) Jó éjt!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09
Top, blazer, jeans / Felső, blézer, farmer: F&F
Earrings / Fülbevaló: H&M
Shoes / Cipő: Buffalo
5 comments on "Star pattern / Csillagminta"
 1. De jók lettek a képek! A fotósod már nagyon profi! :)
  A szett is tetszik! A nadrág neked kifejezetten jól áll szerintem! És milyen jó tusvonalat húztál! :D

  ReplyDelete
 2. Ebben a nadrágban jó a feneked :)

  ReplyDelete
 3. Love this outfit ... you are right the high shoes make it smarter. I really love the top with the stars. As usual a great outfit on you!!!

  ReplyDelete
 4. Most csak egy gyors építő kritika, fotósnak főleg... a meleg tónusokkal óvatosan, mert a szem fehér részeit és a fogakat elszinezi és az nem igazán jó, főleg a közeli portrénál a szemek helyes színére és a fogakra figyelni kell.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature