Top Social

Happy Easter! / Boldog Húsvétot!

Sunday, April 8, 2012
Today's outfit is something simple, I wear clothes like these when going to work. I can't really tell too much about it, I chose neutral colours and layered 2 spring jackets, that is kinda practical on windy days like these.

A mai szett elég egyszerű, én munkába mostanában ilyesmiben megyek. Nagyon nem tudok róla sokat elmondani, semleges színű darabokat választottam és két tavaszi dzsekit rétegeztem, ami nagyon praktikus a mostani szélviharos időkben.

01

My week wasn't that easy... I was thinking about writing a new post every day, I have the photos, the ideas, what to write about, just somehow I didn't get the chance to finally sit down in front of my laptop.
Please excuse me for the lack of posts nowadays, but my week was so scheduled... I try to post regularly, but working 12 hours in a row several times a week make me really tired and we didn't talk about household chores yet... But I don't want to complain, I'm so happy that I'm always so busy, plus my life is just complete with this blog, I still enjoy writing it so much
XOXO,
Lidia.

Nem volt épp egyszerű hetem, mindennap gondoltam rá, hogy kéne már kirakni új bejegyzést, fotóim vannak is, meg ötletem is, hogy mit és miről írjak, csak valahogy a lehetőség nem volt adott hogy végre itthon leüljek a gép elé.
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat kellett várni egy újabb posztra, de kissé el voltam mostanában havazva. Azért igyekszem rendszeresen írni, csak a 12 órázások sokat kivesznek azért belőlem és persze akkor még ott van a háztartás is :) De nem panaszkodom, örülök, hogy minden napra jut valami elfoglaltság, és az életem ezzel a bloggal teljes, még mindig imádom csinálni!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07


Denim jacket / Farmer dzseki: Mango
Leather jacket / Bőrdzseki: Orsay
Earrings / Fülbevaló: H&M
Trousers / Nadrág: F&F
Balerinas / Balerinacipő: Bata
3 comments on "Happy Easter! / Boldog Húsvétot!"
 1. Tudom milyen érzés... Én már lassan 3 éve nem láttam apukámat, kint dolgozik Londonban. Anya is kint van 3 éve, és eddig csak 3-szor jött haza. Legközelebb majd csak szeptemberben jön újra :(
  Olyan természetes amikor az ember szerettei mellett vannak, majd mikor valami már elválasztja őket, akkor jönnek csak rá igazán hogy.... :(

  ReplyDelete
 2. Lidia, mostanaban tunt fel, hogy egyre szebb vagy. Nem tudom, mi okozza, a hajadon kivul mast nem is tudnek emliteni, ami valtozhatott az utobbi idoben, de jo rad nezni.

  ReplyDelete
 3. What a nice post ... I missed your regular posts. Sorry to hear your Mom has moved so far away.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature