Top Social

Guess who's back... / Na ki jött vissza?

Sunday, May 20, 2012
I know a lot of haters would have been glad if I closed the blog for good, but if I really meant it, I wouldn't have hidden it, but deleted it. I would have regretted it, I have too much work in it, I won't throw this away with just one click. If you go further in this article, you will see a never-before-seen outfit and the reason why I froze this blogging-thing.

Tudom, sok ember örült volna, ha végre tényleg bezárom a blogomat, de ha igazán komolyan gondoltam volna, nem csak elrejtem, hanem le is törlöm végleg. Azt azért sajnáltam volna, elég sok munkám van benne, nem fogom egy kattintással ezt a sutba dobni. A tovább után íme egy eddig még nem látott outfit, és az ok, amiért kicsit jegeltem a blogolást.

01

I don't even know how to start this post, I'm so out of practice, not writing at all for more than a month (not speaking of my use of English, that I haven't practised either, so sorry for my mistakes :) ). But I was thinking about it every day how much I was missing it. To tell you the truth, what embittered me was this like-purchasing scandal, I read about on a hungarian blog, that some other blogger bought likes for their facebook pages, making their reader believe they are more popular and successful than other hungarian bloggers. At first I didn't even believe something like this exists. Who would ever spend money on this? But then I made some research and I found out more about it. I was so schocked, how naive I was, I thought blogging is just for fun, not that serious. I feel like this blogger is lieing to their followers. It is just as pitiful as someone calling themselves a fashion blogger while bragging with fake LV bags... and telling they are real. Nowadays it's the facebook likes that count, and readers judge by this number. So buying faceless likes for hundreds of dollars is pitiful and so untrue. I'm deeply disappointed, for me this blog is not authentic anymore.

It's one thing that we are living in a material world and everything is money-centered, but finding out that even  bloggers are corrupt, makes me really sad. I guess if I don't have hundreds of dollars for this, I won't make it too far. Or is it?
The reason I decided to continue writing is that my lots of lovely readers sending me e-mails encouraging me, even some of my closest friends told me not to stop. I worked hard for each and every like on my page, not just spent a fortune on them, so I don't want to disappoint them. I feel that it's important for them to read a blog where not insane shopping, and spending a fortune on useless stuff is what counts, but saving money with creativity.
That's all I wanted to say, have a nice day! I have to run for work, but I hope you will enjoy this post, I still have plenty of photoshoots, just wait and see ;)
XOXO,
Lidia.


Hirtelen azt sem tudom hogy kezdjem el ezt a bejegyzést, annyira kijöttem a gyakorlatból, hogy több mint egy hónapig nem posztoltam. De minden nap gondoltam rá, hogy mennyire hiányzik. Megmondom őszintén, hogy nem egyéb vette el a kedvem a posztolástól, mint a lájkvásárlós botrány(Timike írt róla a blogján, megdöbbentő, olvassátok el itt: http://www.crystalmakeupstudio.com/2012/04/fel-kilo-lajk-lesz-maradhat.html), miszerint 1-2 ember (nevet nem mondanék) lájkokat vásárolt a facebook oldalára, elhintve ezzel a látszatot, hogy ő népszerűbb és sikeresebb, mint a többi magyar blogger. Először el sem hittem hogy ilyen van. Ugyan ki költene ilyesmire pénzt? Aztán utánajártam, és tényleg létezik a jelenség. Annyira megdöbbentem, én naiv, azt gondoltam, a blogolás csak egy jó kis hobbi, nem vérre megy, ráadásul úgy érzem, ezzel a blogger becsapja az olvasóit is. Ez pont olyan, mint hogy ha valaki divatblogger, akkor nem parádézik Loisz Vottyon táskákkal, pláne nem hazudja azt a blogján hogy igazi. Sokan pedig a facebook rajongók számából ítélik meg az adott blog profizmusát. Tehát arctalan lájkolókat vásárolni több száz dollárért szerintem szánalmas és igaztalan. Mélyen csalódtam, számomra elvesztette az adott blog a hitelességét.
Egy dolog, hogy anyagias világban élünk és mindent a pénz mozgat, de hogy még a bloggerek is ilyen pénzcentrikusak és korruptak legyenek, egyszerűen elszomorít. Ha nekem nincs több száz dollárom ilyenre, nem is viszem semmire a bloggal? Vagy hogy van ez?
Az ok, hogy mégis úgy döntöttem, folytatom a blogolást, az, hogy sokan hiányolták a bejegyzéseket, rengeteg e-mailt kaptam és 1-2 hozzám közel álló ember is bátorított hogy feltétlenül folytassam. Én mind a 750 lájkolómért megdolgoztam, nem csak kiperkáltam rájuk egy vagon pénzt, és nem szeretném őket cserben hagyni. Úgy érzem, fontos, hogy lássanak egy olyan blogot is, ahol nem az ész nélküli vásárlás, pénzköltés, anyagiasság dominál, hanem a kreatívan spórolás!
Ennyit szerettem volna mondani, legyen szép napotok! Most rohannom kell dolgozni, de holnap megírom a fordítást, addig is íme egy pár héttel ezelőtti fotósorozat. Még van sok, csak győzzétek olvasni majd a posztokat ;)
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Oversize pullover / Oversize pulcs: Topshop
Yellow skinny jeans, statement necklace / Sárga skinny farmer, nyaklánc: H&M
Watch / Óra: Michael Kors
Shoes / Cipő: Buffalo
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
19 comments on "Guess who's back... / Na ki jött vissza?"
 1. Már nagyon hiányoltalak!! :)

  ReplyDelete
 2. annyira sajnáltam, mikor láttam, hogy privátra volt állítva a blogod.=( most viszont örülök, hogy visszatértél, és ne add fel, én szeretem a blogodat, szeretek inspirálódni általa. szóval hajrá, kíváncsian várom a posztokat!=)

  ReplyDelete
 3. Már vártam h mikor mutatod be ezt a pulcsit...:)jó h nem zártad be a blogot! ;)

  ReplyDelete
 4. Örülök, hogy visszatértél, emiatt kár lett volna abbahagynod az írást! :) Ez van, ilyen világot élünk, sajnos nem lehet mit tenni ellene :(
  Az outfit nagyon tetszik, főleg a pulóver és a nadrág, meg a napszemüveg is jól áll, olyan vidámnak tűnsz a képeken :)

  ReplyDelete
 5. "Tudom, sok ember örült volna, ha végre tényleg bezárom a blogomat.." DE hidd el még többen örülnek, hogy mégse zárod be! ;)További jó blogolást kívánok Neked :)

  ReplyDelete
 6. Great sunglasses and jewelry. And I'm studying your poses because they're so beautiful and feminine. I hope you don't mind if I try to copy them.

  ReplyDelete
 7. Jaj de jó, el sem tudtam képzelni, hogy mi lett veled, a blogot sem tudtam megnyitni... De reméltem, hogy minden rendben és nem hagyod abba, és tényleg! Ne vegye el a kedvedet az ilyesmi, azok a blogok magukat minősítik az egész "lájkvásárlás" dologgal, mi pedig szeretünk téged ettől függetlenül is! :)

  ReplyDelete
 8. Hú de szupi, már hiányoltalak :). Az eges képek szuperek!
  Szerintem nem kell foglalkozni azokkal, akik veszik a lájkokat, a lényeg, hogy a Te lelkiismereted tiszta, ő pedig majd elszámol a sajátjával.
  Apropó, ki ez a blogger? Magyar? Nagyon kíváncsi vagyok...Van egy tippem (10ezer lájkoló a fb-on kicsit soknak tűnik)...bár érthető, ha nem mondod el a nevét. :(

  ReplyDelete
 9. Örülök hogy visszatértél! És nagyon klassz ez az outfit! :)

  ReplyDelete
 10. Nagyon szép a láncod!:) Üdv újra itt!

  ReplyDelete
 11. borzasztóan áll neked ez a nadrág, hordj inkább szoknyát!

  ReplyDelete
 12. A nyereményjátékod nem like-gyűjtésre ment ki??

  ReplyDelete
 13. Nagyon jo az outfit, jol tetted, hogy nem torolted a blogot! :) A pulcsid szuper, nekem is kell! Az ilyen 'csalokkal' meg ne foglalkozz, felesleges ezen emeszteni magad.. A vilag tele van hazug emberekkel, ez engem mar meg sem lep! Egyedul az erdekeljen, hogy te hogyan ered el a celjaid :)

  ReplyDelete
 14. Még csak most kezdem ezt a blogolósdit,saját szórakoztatásra,és azoknak akik megtalálnak,nem is reklámozom még a barátaim,családom körébe se nagyon.
  Teljesen felháborít,hogy ilyesmi van. Képmutatás,na igen. lehet nem jó helyen kezdek én se,ha érzékeny vagyok. :)))

  ReplyDelete
 15. Na, örülök, hogy meggondoltad magad :) viszont még egy e-maillal lógsz, vagy nem kaptad meg, amit válaszoltam? (mice007)

  ReplyDelete
 16. Welcome Back Lidia!!! I missed your posts.

  Let the haters hate and the rest of us will send lots of love your way and continue to support you!!! Don't let those ugly people stop you from sharing your heart with the rest of us!!!

  ReplyDelete
 17. Niki: Köszönöm, ez jól esik, nekem is hiányoztatok!

  Apolka: Köszönöm! Néha szerintem minden blogger érzi úgy, hogy kicsit el kell szakadnia az online világtól, hogy aztán újult erővel vethesse bele magát az írásba :) Szerintem kifejezetten jót tett nekem a szünet, most lelkesebb vagyok mint valaha!

  Zita: Igen, én is, nagyon szeretem és hálás vagyok érte, hogy adtad, mert rengetegszer hordom ám :) Csak vártam, hogy mikor jut eszembe vele a tökéletes outfit :)

  Viki: Köszii :) Óh ha tudnád milyen mókás képek születtek, úgy fújt a szél, elég nehézkes volt a fotózás, de nem adtam fel :) De a fotózás tényleg jó hangulatban telt :)

  Shybiker: That's really sweet of you! No in fact, I feel honored! I'm so glad to read your comment again :)

  Zsófi: Igazad van, már látom hogy nem érdemes ilyen hülyeségeken kattogni, de még így utoljára kiírtam magamból, nektek is jó tudni, miért tűntem el :) Köszönöm, nagyon kedves vagy :-*

  Anikó: Nevet nem mondok, akit érdekel, könnyen rájöhet, én is Timi posztja után kb. 2 guglizás után rájöttem magamtól :) Kicsit azért sajnálom szegényt hogy ennyit költött rá, biztosan sokan nevetnek rajta, mert kiderült hogy nem igaziak a lájkjai :/

  Marcsi: Köszönöm szépen :)

  makeupcakes: Köszi! Tudom, már párszor mutattam ezeket a láncokat, de ha olyan jól mennek mindenhez? :)

  Anonymous: Sajnálom, most el is vonulok egy sötét sarokba sírni :( :D Viccen kívül, én szeretem ezt a nadrágot, de remélem a mai posztom jobban fog tetszeni, ott ruha van rajtam :)

  Anonymous: A nyereményjáték egy olyan dolog, hogy általa több ember megismerhet, akit érdekel a nyeremény, belájkolhat, illetve a megosztások által eljut olyan emberekhez, akik érdeklődnek a blog iránt. Szerintem akit nem érdekel a blog, lehet bármilyen érdekes a nyeremény, nem fognak belájkolni, vagy a játék után ugyanúgy kikövethetnek. És a másfél év blogolás alatt 1szer volt csak játékom, mások kb. havonta rendeznek egyet. Nem hiszem hogy egy szinten lenne a lájkvásárlás és a nyereményjáték. A lájkvásárlás ugyanis pénzért arctalan lájkolók vásárlása, csak egy szám, ami mögött nincs igazi érdeklődés. Kamu, mint a kínai piacos gucci táska.

  Ági: Köszönöm, aranyos vagy :) Kaptam a pulcsit, fentebb írt is az ajándékozóm :) És teljesen igazad van!

  LittleMucli: Az elején még én sem mondtam senkinek, nem nagyon reklámoztam, ha a Subba nincs, még mindig csak néhányan olvasnak szerintem :) Na de ez nem is lényeg, tanultam a hibáimból. Engem is felháborított, ezért is gondoltam hogy írok róla. Meg a kezdő bloggerek sem árt, ha tudnak róla, hogy ilyen van. De ne vedd a szívedre, csak tudd hogy a facebook lájkok nem jelentenek semmit.

  Miklós: Igen, megkaptam, írok rá mindjárt :)

  ReplyDelete
 18. Végre :)

  Egyébként nagyon jól áll ez az összeállítás, magabiztosságot sugall, és kifinomult.
  Kellene egy ilyen felső... :D

  ReplyDelete
 19. Ezt nevezem! Nagyon klassz. Ha ilyen szép hosszú lábaim lennének, én is vennék színes farmert. :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature