Top Social

Pastel colours & my new bike / Pasztellszínek & az új biciklim

Thursday, May 31, 2012
I have this bike for a while now, but I managed to capture it just recently, because finally my photographer had his bike fixed too, so we were ready for a huge trip. I'm longing for a bicycle of my own since the beginning of 2008, I even collected the money, but then I changed my mind and didn't get the bike, I thought it would be such a waste to just spend a lot on it, and after the enthusiasm at the beginning it would only collect dust in the cellar. But ever since, whenever spring comes, I'm watching bikers on the street with envy, and I have regretted it a 1000 times already I didn't buy my dream bicycle back then..

Már egy ideje megvan a bicóm, de csak nemrég sikerült lefotóztatnom, mert végre a fotósomnak is elkészült a biciklije, így mehettünk is egy hatalmas túrára :) Már 2008 eleje óta vágyom egy saját biciklire, még azon a nyáron össze is gyűlt rá a pénz, de aztán meggondoltam magam és nem vettem meg, arra gondoltam, azért kár lenne ennyit kiadni rá, hogy utána a kezdeti lelkesedés után csak a pincében porosodjon. De azóta is, mikor beköszönt a jó idő, irigykedve nézem a bicikliseket, és már 1000x megbántam, hogy akkor nem vettem meg álmaim bicóját..

01

 ...But then, I met someone who is such a huge bicycle fan, he does not only own just one, and they are beautiful, no wonder, he spends a lot of time with pimping his own in his free time. As we were getting closer and he got to know me and my desire for a bike, he promised me to get one. The big moment came this spring, when he surprised me with this beauty. I could hardly believe it was mine, when I first saw it, I was just staring at it for minutes! But I don't just look at it because it's awesome and it's just like how I imagined the perfect bicycle, but whenever I look at it, He comes to my mind and I'd rather cycle the most with Him... So this post is for Him, and I can't say "thank you" enough and can't express how grateful I am!

...Aztán találkoztam valakivel, aki hatalmas bicikli-mániában szenved, nem is egy van neki, és azok is gyönyörűek, nem csoda, szabadideje nagy részét bicikliszerelgetéssel tölti. Ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és megismert, megtudta, hogy nekem is nagy vágyam egy, és azt ígérte, majd ő vesz nekem egyet. Ez a pillanat idén tavasszal jött el, amikor meglepett ezzel a szépséggel :) Mikor megláttam, percekig csak néztem és alig hittem el, hogy ez az enyém! De nem csak azért nézegetem szívesen, mert gyönyörű, és pont olyan amilyenre vágytam, hanem mert akárhányszor ránézek, Ő jut eszembe, és hogy legszívesebben vele tekernék legtöbbet... Szóval ezt a bejegyzést Neki dedikálom, és nem tudom elmondani elégszer,hogy köszönöm és mennyire hálás vagyok!

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

Do you have a bike? Have you cycled this year? :)

XOXO,

Lidia.


Nektek van biciklitek? Mentetek már vele az idén? :)

XOXO,

Lídia

6 comments on "Pastel colours & my new bike / Pasztellszínek & az új biciklim"
 1. csudaszép ez a bicikli! :)

  ReplyDelete
 2. Bringával járok dolgozni tavasz elejétől késő őszig,de az enyém nem ilyen szép,sima MTB az is a régebbi verzió.
  A kosaradat azonnal szeretném! Honnan van?

  ReplyDelete
 3. looks like fun!:D
  My bicycle broke few years ago and it's too small for me now. If I lived in a place like yours I would ride my bike everyday D:

  ReplyDelete
 4. Jaj ez most nagyon tetszik. :) A bringa is jó és az öltözéked is. Szeretem ezeket a fagylalt színeket, és nagyon jól állnak Neked. Én is sokat bringázok, van egy városi (rohangálós) bringám, amit oda merek lakatolni bárhová, és van egy MTB-om is, amivel versenyzek.
  Egy javaslat: a fotózáshoz nyilván ne, de a közlekedéshez érdemes egy sisakot beszerezni. vannak egész csini darabok. Jó tekergést, és vigyázz magadra! :)

  Más: láthattalak csütörtökön a Farkasréti temető közelében? Én pont a bringaedzésemből tekertem haza, és mintha Téged láttalak volna, kb. du fél2-2 körül. :)

  ReplyDelete
 5. Nóra: Édes vagy, köszönöm :) Én is imádom :)

  LittleMucli: A kosár bringatartozék :) Örülök hogy Te is ilyen környezetkímélő közlekedési formát választasz :)

  Prisilia Felicia: It's fun, for sure :) You should get one again definitely, even if you use it rarely, the freedom you feel during cycling makes it worth it!

  Marta Magdalena Wetzl: Köszönöm :) A szett egyszerű, de biciklizéshez pont jó. Hát bevallom őszintén nincs még sisakom, de inkább csak mellékutcákban, parkokban, bicikliutakon közlekedek, megfontoltan, nagyon óvatos vagyok :) De tervezem hogy beszerzek.
  AMúgy nem, nem voltam arrafelé, csak tavaly nyáron, akkor ott dolgoztam :)

  Lynn: Thanks so much :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature