Top Social

At the Milkbar / Cserpes Tejivóban jártunk

Friday, June 15, 2012
There is nothing better than eating out on a rainy afternoon, at an intimate little place, that's full of delicious snacks, good scents and nice music. This is how I feel about the newest café in Budapest: The Cserpes Milkbar. I'm really fond of Cserpes dairy products btw, ever since their yoghurt won the competition of yoghurts on a website for women. It was then, when I decided I have to taste it! And I didn't regret it, in fact I tried all their other products, and the caramel drink, the chocolate-coated cottage cheese bar and the fruity yoghurts are returning guests of my fridge. I could try some new products in their Milkbar now: the chocolate spiral is fantastic, the salty cheese snacks are crispy, the ham-sandwich is hard to resist... I plan to try out some more new stuff like the sweet milky rice, the cottage-cheese balls and the salad.

Nincs is jobb program, mint egy esős délutánon beülni egy hangulatos helyre, ami tele van finom falatokkal, jó illatokkal és kellemes zenékkel. Nagyjából így tudnám jellemezni az első benyomásomat a nemrég megnyílt Cserpes Tejivóval kapcsolatban. A Cserpes tejtermékeknek egyébként régóta nagy rajongója vagyok, amióta az egyik internetes női magazin joghurt-összehasonlító rovatában az ő joghurtjuk nyert, elhatároztam hogy meg kell kóstolnom! És nem is bántam meg, sőt, azóta már minden terméküket kipróbáltam, a karamellás ital, a túró rudi, a gyümölcsjoghurtok pedig visszatérő vendégei a hűtőmnek :) A Tejivóban új termékeiket is kipróbálhattam, fantasztikus a kakaóscsiga, omlós a sajtos pogácsa, a mangalica-sonkás szendvicsről bátra kijelenthetem, hogy nehéz megállni egynél... tervezem hogy a közeljövőben kipróbálom a tejberizst és a túrógombócot, illetve a salátát is.

01

Of course we took some pictures about the pace too, so you can see it's worth it to visit, the design is original and the food not only looks good but you have to belive me: also tastes good (oh how badly I wish to share tastes and scents with you now on the blog :) ). And you know my high expectations!
As an opening offer, with a little luck, anyone could taste the Cserpes cakes and drinks: for a few days, the first 100 who registrated (including us :) ) were their guests for a cake and a milky drink. I'd like to thank them for this amazing opportunity, I will surely return!

Ha már itt jártunk, természetesen készítettünk pár képet a helyről, hogy Ti is lássátok, érdemes ellátogatni, nagyon eredeti a dizájn is, az ételek pedig nem csak jól néznek ki, de el kell hogy higgyétek nekem: nagyon finomak is (ilyenkor kívánom, hogy bár meg lehetne osztani ízeket és illatokat is a blogon :) ). Márpedig az én magas elvárásaimnak nehéz megfelelni :)
Nyitási akciójuknak és egy kis szerencsének köszönhetően ráadásul bárki ingyen megkóstolhatta a Cserpes sütiket és italokat: pár napon keresztül az első 100 regisztráló (köztük mi is :) ) a vendégük volt egy péksüteményre és egy tejes italra. Ezúton is köszönöm ezt a szuper lehetőséget, én biztosan visszatérek máskor is!

02 03 04 05 06 07 DSC_3339 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 21 20 22

What do you think?
XOXO,
Lidia.

Ti voltatok már? Hogy tetszett?
XOXO,
Lídia
6 comments on "At the Milkbar / Cserpes Tejivóban jártunk"
 1. nagyon csinos voltál, tetszik ez a szett :)

  ReplyDelete
 2. Tej ♥ :D
  Amúgy ez az összeállítás nagyon tetszik, laza szerelés, van némi country-s beütése nekem :D valószínű a csizma miatt, és tök jól passzol minden.

  ReplyDelete
 3. Anita: Köszönöm, aranyos vagy :)

  Niki: Igen, ez egy western stílusú csizma, ez tetszett meg benne :) Örülök hogy tetszik!

  ReplyDelete
 4. Szerintem valamilyen fonott frizura nagyon passzolt volna a szetthez :)mondjuk halszálka v vmi ilyesmi :)

  ReplyDelete
 5. Looks like you had a fun afternoon. Wish we could have shared it with you.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature