Top Social

Gourmet festival

Tuesday, June 12, 2012
Finally I can write you :) I have been working a lot in the past 2 weeks, I had to study a lot for a really hard exam, but I managed it, the result was 86 %, so I'm above the clouds now! Just after the exam, as a distraction, we visited the Gourmet festival and tasted some delicacies. I loved it so much, my company was lovely, the dishes were awesome, I really needed this time out. I prefer recreation like this, I hate just sitting in the corner and feeling bored in the dark room, finally I feel I'm alive, going to exciting places, I even have the possibility to ponce myself up :P I opt for a really simple look when I go to work, I even received some uniform-t-shirts (YAY! :)) ), so from now on, my pretty little tops stay at home when I'm working, but in my free time I take every chance to wear them. This time I chose a striped one, that's a real basic piece, I recommend it to all of you to get your hands on one if you haven't already, you can wear it with almost anything, and in lots of different styles!

Végre van időm írni nektek :) Sokat dolgoztam az elmúlt 2 hétben, tanulnom is kellett egy nagyon komoly vizsgára, ami 86 % lett, szóval nagyon-nagyon boldog vagyok most! Pont a vizsga után kikapcsolódásként elmentünk a Gourmet fesztiválra, a Millenáris Parkba és megkóstoltunk pár finomságot. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a társaság, isteni kaják voltak, rám fért már a kikapcsolódás. Legjobban egyébként az ilyen aktív pihenést szeretem, utálom a befordulást, a sötét szobában unatkozást, most pedig végre úgy érzem élek, megyek ide-oda, van lehetőségem kiöltözni is :P A munkahelyemen egyszerűen szoktam egyébként, ráadásul nemrég egyenpólót is kaptam (YAY! :)) ), így mostantól a kis csini felsőim otthon szomorkodnak majd, de a szabadnapjaimon minden lehetőséget megragadok hogy hordjam őket. Ezúttal egy csíkosra szavaztam, ami igazi alapdarab, javaslom nektek is, hogy ha nincs még, szerezzetek be, szinte bármihez fel lehet venni, és sokféle stílusban variálható!

01


We didn't just take the pictures with a camera, we used a phone too, so the blurry pictures can be blamed for that. We visited all the stands to choose the best plate, so in the end we were so hungry that we just ate up all of it and forgot to take a picture... but you can see the dessert, we tried all the macarons, it was heaven! Okay, I missed the silver one, with sardine-flavour, hope you don't mind :D
We fed the ducks, took lots of pictures of eachother, drank home-made syrup, someone even asked us why don't we try the wines... we told them we came by car, plus I really don't like alcohol. The person asked us why we came here then... :D Fact, there were several quality alcoholic drinks, but we rather missed it.
Conclusion: it was fun, I've brought a couple of pictures too, hope you like it :) Good night!
XOXO,
Lidia.


Nem csak a fényképezővel fotóztunk, csináltunk párat telefonnal, a kicsit kásásabb képek azzal készültek, de a lényeg így is látszik :) Végigjártuk az összes standot hogy biztosan jól döntsünk, így már nagyon éhesek lettünk a végére, és el is felejtettük lefotózni a főételt, azonnal behabzsoltuk :( A desszertről viszont már készültek képek, végigkóstoltuk a macaronokat, valami isteni volt! Na jó, azt az ezüst színű, szardíniásat kihagytuk, remélem megértitek :D
Utána még etettünk kacsákat, fotózkodtunk, házi szörpöt ittunk, valaki meg is szólított minket, nem kóstolunk-e bort... mondtuk neki hogy kocsival vagyunk, én meg amúgyis antialkesz vagyok, erre az illető megkérdezte, minek jöttünk akkor... :D Rengeteg jobbnál jobb minőségű alkoholos ital volt, ez tény, aki kedveli az ilyesmit, annak jó, mi kihagytuk.
Szóval szuper volt, hoztam pár képet róla, remélem tetszeni fog :) Ti voltatok esetleg? Tetszett?
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05


Awww, that bike :))

06 07 08 09

Coffee-macarons

10 11 12 13 14 15
6 comments on "Gourmet festival"
 1. sejtettem, hogy kimész erre a fesztre!=) tetszik a szett, egyszerű, de mégis kényelmes, nekem kicsit matrózos, már csak valami piros kiegészítő kéne a tökéletes hatáshoz.=) a macaronok meg vííííí, én Brüsszelben ettem és nagyon finom! tök jó volt egyébként, mert tízfélét lehetett kapni az üzletben, és úgy volt, hogy 10 darabot lehetett egyszerre venni, úgyhogy mindegyiket meg tudtam kóstolni.=)

  ReplyDelete
 2. nagyon csinos voltál, és imádom az ilyen jellegű bejegyzéseid:)

  ReplyDelete
 3. Macaron....már annyira szeretném megkóstolni! :)
  Nagyon szupi képeket hoztál!

  ReplyDelete
 4. lemaradt a lista, hogy mi honnan van :)) egyébként szuper a szett

  ReplyDelete
 5. Apolka: Igen, hát ki nem hagytam volna :) A libamájfesztre is mentem volna, de sajnos közbejöttek dolgok... Egy piros cipőt el tudnék hozzá képzelni én is, vagy nagy nepszemüveg és vörös rúzs, de ez most fesztivál-outfit, nem annyira a glamour a lényeg :) De party-szett alternatívának jó! Húú Brüsszelben biztos finomabb mint itt, bár én még csak itthon ettem, de képzelem milyen lehet az édességek hazájában :)

  Rami: Köszönöm szépen! Mostanában volt pár ilyen esemény, csak győzzem őket kiposztolni, remélem tetszeni fog!

  Marcsi: Sugar shopban állítólag árulnak, próbáld ki feltétlenül, érdemes! Bár elég drága, de sztem 1-2 darab még kibírható :)

  Csilla: Mostanában már nem írom oda, mert a sok kötözködő odaírta hogy minek írom oda, ha úgyis mindig ugyanazok vannak rajtam... hát remélem majd amikor látnak valami új cuccot, fő a fejük hogy honnan van :D
  Amúgy köszi :)

  ReplyDelete
 6. Looks like a wonderful outing.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature