Top Social

Summer Geisha

Tuesday, June 19, 2012
I almost forgot about this kimono... then the other day, I was searching for one of my summer dresses that was hiding deep inside my closet, and when I found it, this was on the same hanger too! This time I've put it in the front, so that I won't forget about creating an outfit with it next time.
The perfect occasion for that was going out and watching a movie, and before the cinema we thought we'd shoot a couple of pictures of the combination.

Már majdnem elfelejtkeztem erről a kimonóról... aztán valamelyik nap kerestem az egyik nyári ruhám, ami a szekrény mélyére került, és mikor megtaláltam, ez is pont azon a vállfán volt. Ezúttal már a ruhák elejére tettem vissza a vállfát, hogy el ne felejtsek vele legközelebb kitalálni egy szettet.
Erre kiváló alkalom volt egy mozizás, mozi előtt pedig gondoltuk, lövünk pár képet gyorsan az összeállításról.

01

Every fashion magazine teaches us that LBD's are the ultimate basic pieces in a woman's wardrobe since Coco Chanel. But what if we can't force ourselves into dark colours in the summer heat? It's simple, if we have a little white dress (too) :)
The dress I'm wearing here is really simple, you can change the style of the outfit with accessorizing. I wore it at Christmas last time, so it's clear to see that if you choose with care, your LWD will be your good friend all year long :)
To be actual, in the summer, during the day you can wear it with a huge neon necklace, straw hat, flat sandals and a canvas bag, while at night it looks good with a metal statement bracelet, a blazer in a bright colour, clutch and heels, it's only your imagination that limits the number of looks that can be created with it.
This is my version, I'm curious how you like it :)
XOXO,
Lidia.

Minden divatlap azt mondja Coco Chanel óta, hogy a kis fekete ruha az abszolút alapdarab egy nő szekrényében. De mi van akkor, ha a nagy nyári melegben semmi kedvünk sötét színekbe bújni? Egyszerű, ha van egy kis fehér ruhánk (is) :)
A rajtam látható ruha elég egyszerű, a kiegészítőkkel lehet elérni más-más stílusú outfitet. Karácsonykor volt rajtam utoljára, jól látszik tehát hogy egy megfelelően kiválasztott darab egész évben társunk lehet.
Hogy aktuális legyek, nyáron nappal pl. egy nagy neon nyaklánc, széles karimájú szalmakalap, lapos szandál és vászontáska, este mondjuk egy feltűnő fém karkötő, színes blézer, clutch és magassarkú illik hozzá, de a kombinációknak igazából csak a fantázia szab határt :)
Ez az én verzióm, kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek :)
XOXO,
Lídia


02 03 04 05 06 09 07 08
9 comments on "Summer Geisha"
 1. Vmikor írtad, h már nincs boltlista, de az nékkül sztem egy fashionblog elég idétlen...mmint ok, te neked vannak ezek a cumóid, de akk ne mondd, h ez egy street fashion blog with style tips, hanem, h a te szekrenyed, vagy nemtom...mert én pl szeretném egy ilyen kimonot, de fogalmam nincs, honnan van...am jó a szett, csak így nem adsz tippeket...

  ReplyDelete
 2. tetszik, csinos nagyon! a szemüveget imádom!
  tök jó, hogy most posztolsz egy kis fehér ruhás outfitet, én tegnap voltam vásárolni és vettem egyet.=) valamiért mindig azt gondoltam, hogy a tiszta fehér ruha nem áll jól nekem, de a Glamourban annyi szettet láttam, hogy megtetszett. aztán végül vettem is, egy Marilyn Monroe fazonú, álomszép fehér ruhát a H&M-ben, és annyira örülök neki! holnap fel is avatom.=)

  ReplyDelete
 3. En derektajra tennek ra egy vekony, fekete ovet, de amugy tok jo :) a tejivos bejegyzesnel eleinte azt hittem, feher miniruha volt rajtad, ezzel a rucival is jo lett volna az is :) amugy abba a farmerdzsekidbe kicsit szerelmes vagyok!

  ReplyDelete
 4. tetszik. én is csodálkozom, hogy nincs kiírva, mi honnan van. engem a táska érdekelne. Anonymus: a kimonó H&M-es, tél környékén volt a boltokban!

  ReplyDelete
 5. szia! engem is érdekelne a táska, nagyon jòl néz ki:) csinos ez a szett:)

  ReplyDelete
 6. Nagyon csinos, igazán Lídiás, nekem most ez se nem kevés, se nem sok, harmonikus. :)

  ReplyDelete
 7. LWD is really cute! You are so right that just like with a LBD you can make many different choices and it will never look the same!

  ReplyDelete
 8. Anonymous: Elolvastad a posztot? Ebben is vannak stílustippek... a blognak nem az a lényege hogy márkákat reklámozzon, hanem hogy megmutasson többféle stílust. Már eldöntöttem, a trollok miatt nem lesz ruhalista.

  Apolka: nagyon kíváncsivá tettél, megnézném az új szerzeményed :)
  Örülök hogy tetszik a szett :)

  Ági: Köszönöm! Az öv tök jó ötlet, nem is gondoltam rá.

  Csipkelány: Köszönöm :) Na jó, a táska Dorothy Perkins egyébként.

  Anonymous: Válasz fentebb :) És örülök hogy tetszik :)

  Cicalány: Köszi szépen :) Igen, szerintem is ez a szett teljesen én vagyok :)

  Lynn: Thank you! Glad we agree on that one ;)

  ReplyDelete
 9. Where is that bag from? It's gorgeous!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature