Top Social

Smokin' hot summer

Friday, July 6, 2012
This will be a really short post, bearing the heat is hard for me too, this is why I didn't overthink the outfit, neither the text :) Hope you don't mind I show these to you, I didn't plan a photoshoot that day, just picked the first pieces out from my closet, this was the result :)

Most csak egy kis rövidke posztot kaptok, én is nehezen bírom a meleget, ezért sem bonyolítottam túl sem a szettet, sem a szöveget :) Remélem, nem bánjátok hogy azért kirakom ezeket a képeket, nem terveztem fotózást aznap, csak magamra kaptam az első kezem ügyébe kerülő cuccokat, ez lett belőle :)

  01


Finally I can share the big news with you: I've bought new lens for my camera! :) (those who follow me on facebook could already see it). The previous one was not that good anymore, so I purchased a more professional one, I think it was really worth it. You can see it's debut here, I'm curious what do you think, if you can see the difference between these pictures and my old posts.
We found this location so spontaneously, at least noone could disturb us in shooting.
Have a beautiful weekend, it's friday :)
XOXO,
Lidia.


Most megosztom veletek a nagy hírt: lett új objektívem :) (bár aki követ facebookon már láthatta is). Az előző valahogy nem volt az igazi, szóval beruháztam egy komolyabba, szerintem megérte. Itt láthatjátok debütálni, kíváncsi vagyok ti láttok-e változást a korábbi képekhez képest.
A helyszínt pedig teljesen spontán találtuk, itt aztán tényleg nem zavart senki a kattintgatásban.
Legyen szép hétvégétek, végre péntek! :)
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07


Here's my baby :)

Íme a kis szépség :)


180256_381572815232483_1986891895_n
9 comments on "Smokin' hot summer"
 1. Hú, igen jó szett lett, és pont az benne a jó, hogy ennyire spontán és hétköznapi. Szerintem még több ilyen szett kell, sztem még jobb, mint az előre megtervezettjeid. Szuper színek, a virágos táska jól feldobja az egészet :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon kis aranyos szett :) És ez a táska...Hát szuper cuki, igazi nyári darab. A szemüveg naaagyon tetszik, hol vetted? Már régóta szeretnék ilyen cicásat, csak feketében!

  ReplyDelete
 3. Hú a táskád és a napszemüveged nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 4. A helyszín tökéletes. Kár, hogy az objektívből nem látszik több. :) Szerezz hozzá egy polárszűrőt, a nyári fotóknak jót tesz. Szerintem neked még egy fix, fényerős objektív lenne hasznos (kis mélységélesség a téma kiemelésére). Akár egy mostanában divatos 50mm-es. A 3-as képben jól elrejtettetek egy sziluettet. A fény mögötted van, tehát belőled sok nem látszik (illetve árnyékban van), az ég túlexponált lett, ellenben a hátteret sikerült jól elkapni. Pedig benne van az ötlet. Ilyen esetben érdemes a spot fénymérést használni, az égre, és jól lerekeszelni (22 akár). A képből pedig kb a bal felső negyede maradna (amúgy is a nagyrésze sötét lenne).

  ReplyDelete
 5. Halihó!
  Hallottál már a Liebster Díjról? Remélem, nem kaptad még meg korábban, így lesz időd, kedved és apropód kitölteni a lapot, válaszolni néhány kérdésre. A képet és a kérdéseket megtalálod a blogomon.
  http://sugared-placebo.blogspot.hu/2012/08/liebster-award.html
  Örülök, hogy vezeted ezt a blogot és neked küldhetem tovább a díjam. :)
  Puszi, Kitty

  ReplyDelete
 6. Ágnes: Ezt a spontán szettet kicsit tovább gondoltam és le is fotóztattam, hamarosan fent lesz majd a blogon :) Örülök hogy tetszik :)

  Niki: Köszönöm! Mango a szemüveg :)

  Eszter: Köszi :)

  Cicalány: :))

  Gregoriosz: A polárszűrőt már tervezem, jövő hónapban beruházok rá, ígérem! Örülök hogy tetszik a helyszín :)

  Kitty Kye: Juuj, nagyon örülök a díjnak, megtisztelő, aranyos vagy! Pussz!

  ReplyDelete
 7. Szia,
  nem támába vágó kérdés, de hol készültek ezek a képek?
  Szintén fotózáshoz keresünk egy olyan tömbházat, aminek ki lehet mászni a tetejére...

  ReplyDelete
 8. Szia,
  Egyik ismerősünk lakik itt, ő adott kulcsot a tetőre erre a rövid időre.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature