Top Social

Infopark

Friday, August 31, 2012
Meteorologists keep scaring us that the cold is coming, the temperature will go down, but it's still 30-35 degrees outside and I have to put up the shutter if I don't want to sizzle in my flat. This fact has at least one advantage: I can still show you some summer-appropriate outfits, just like this one.

Ahhoz képest, hogy azzal riogatnak minket, hogy jön a lehűlés, nagy hidegek várhatók, még mindig 30-35 fok van és le kell húznom a redőnyöket, ha nem akarok megfőni a lakásban... ennek viszont az az előnye, hogy még mutathatok nektek nyárias szetteket, ez a mai is ilyen lesz.

01


I love simple sleeveless minidresses like this, they are an investment, because you can wear them in as many ways as you want according to your mood. I accessorized it with cat-eye sunglasses and oversize earrings. Didn't feel like adding an extra necklace, bracelet or watch - that would have been too much with these. But the simple, one-coloured pieces could use the floral-patterned bag, that was my favourite this summer, I wore it a lot to work, the beach, to the city or for shopping, I love it because it has a light, canvas material and I can pack lots of stuff in it. Plus this simple shopper style is very popular this season, but I like to pick unique stuff. Back in the day I fell in love with it because of it's pattern, it looks like it was vintage, the pattern is cracked.
Tomorrow's already September... how did you spend summer? Could you make all your plans reality? Or were these 3 months too short? Enjoy this last weekend, and good luck to all of you who start school :)
XOXO,
Lidia.


Szeretem az ilyen egyszerű, alakot követő, ujjatlan miniruhákat, azért jó befektetés, mert a hangulatod szerint viselheted mindig más és más stílusban. Én egy cicaszemcsivel és hatalmas fülbevalóval egészítettem ki. Nyaklánc, karkötő vagy óra már nem is kellett, ezek mellé sok lett volna. A sok egyszínű cucc pedig még elbírta a virágmintás táskát, ami idén nyáron nagy kedvencem volt, hordtam munkába, strandra, városba, shoppingolni, egyszerűen imádom, mert nagyon könnyű, vászon anyagú és minden belefér. Ráadásul most nagy sláger ez az egyszerű shopper fazon, bár én ebből is szeretem a különlegesebbet. Anno a mintája miatt szerettem bele, olyan mintha vintage lenne, a minta repedezettsége miatt.
Holnap már szeptember... kinek hogy telt a nyár? Meg tudtatok valósítani mindent a terveitek közül? Vagy rövid volt ez a 3 hónap? Élvezzétek ki ezt az utolsó hétvégét, az iskolakezdőknek pedig sok sikert :)
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10

7 comments on "Infopark"
 1. Na már megint az egyik törzshelyünkön jártál, ott szoktam kutyát sétáltatni, van 1-2 jó kutyás csapat is. Főleg a tüskés uszoda melletti nagy füves részen :) Hogy témába is vágjak, mint fotós-grafikus szeretem az ilyen apróságokat, hogy pl a rúzsod meg a cipőd színe megegyezik, meg hogy a kékhez szépen passzol ez az árnyalat, összességében letisztult, dögös, jó.

  ReplyDelete
 2. Ezt a cipodet nagyon szeretem :) nekem is nagy kedvenceim a basic mini ruhak, szinte akartmivel fel lehet oket venni! Amugy a multkori farmerdzsekis-feher cuccos szetted ugy tetsztett, hogy en is beszereztem egy rovid fazonu dzsekit :D

  http://fashioncookie4u.blogspot.it/2012/09/denim-jacket-part-2.html

  ReplyDelete
 3. nagyon jól áll Neked ez a ruha, meg egyáltalán, a szín is. az egész szett pont az az egyszerű de nagyszerű, amit a legjobban szeretek, ez is mutatja, hogy nem feltétlenül kell sok apróság, kiegészítő a jó összhatáshoz.=) (a lábaidat meg még mindig szeretném.=P)

  ReplyDelete
 4. Szia, megkérdezhetem, hogy a fejléc-képnek mi a helyszíne? Budapesten van?

  Egyébként pedig azok a képeid, amelyeken mosolyogsz, sokkal jobbak szerintem, szóval mosolyogjál sokat!! :)

  ReplyDelete
 5. Miklós: Áh, ilyen nincs, mindig elkerüljük egymást :) Örülök hogy tetszik, egyszer talán elmehetnénk fotózni valahová, ha gondolod :)

  Ági: Megnéztem, csini vagy, mint mindig :)

  Apolka: Igen, erre már én is kezdek rájönni, hogy a kevesebb több. Köszönöm a bókot :-*

  Anonymous: Nemsokára írok majd róla, kiteszem külön posztba is :) Igyekszem többet mosolyogni :D

  ReplyDelete
 6. Nem tudom, hogy hova írjam, így inkább ide, mint a legfrissebb, lelkizős poszthoz:
  Csak szerettem volna köszönetet mondani neked az inspirációhoz, amit pénteken kaptam, mikor fogalmam sem volt, hogy mit vegyek fel egy szülinapi buliba. :D
  Ahogy válogattam a szekrényemben, kezembe akadt a fekete mellényem, és gondoltam, felveszem, mert már régen volt rajtam, csak nem tudtam, hogy milyen felsőt kellene alá vennem. Végül beugrottál, hogy mindig azt írod, hogy egy basic fehér póló mennyire megy mindenhez, és tényleg. :D Farmer, szandál, egy fekete többsoros karkötő, a póló na meg a mellény és ksz is voltam az indulásra. :)
  Szóval: köszönöm Neked, hogy csinálod ezt a blogot, és ne hagyd abba! :)

  ReplyDelete
 7. Ivett: Nagyon jól esett ezt olvasni! Lehet hogy néha beiktatok a blogolásba kisebb szünetet, de a vége mindig ugyanaz: elkezd nagyon hiányozni és folytatom, nagyobb lelkesedéssel mint előtte. Amikor ilyet írnak, akkor pedig pláne :) Úgyhogy én köszönöm a bátorítást!
  Nekem meg van egy vintage military mellényem, ami már kb 2 éve nem volt rajtam, most Te adtál egy jó ötletet, hogy hordanom kéne :)
  Ma rajtam is pont egy basic fehér póló volt, egy elég egyszerű szettel, le is fotóztattam, hamarosan közzéteszem itt is.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature