Top Social

Mint & white

Thursday, August 23, 2012
This outfit will be in a huge contrast with yesterday's one. I really liked the question of one of my readers, I thought I'd make a whole post related to it. They asked me what my Boyfriend thinks when I'm wearing stylish but not feminine clothes...

A tegnapi szett után ez most egy elég éles váltás lesz. Nagyon tetszett az egyik kommentelő kérdése, gondoltam szentelek neki egy külön bejegyzést, miszerint mit gondol a Barátom, amikor általam stílusosnak tartott, de nőiesnek cseppet sem mondható ruhákat veszek fel...

01

When I met him, I had no idea what suited me. I wore what I liked and I didn't let anyone manipulate me. But he has such a persuasive personality and is really choosy too, so someone had to make a compromise to maintain peace :) So slowly but surely I took back from my daring style and aspire to simplicity. If you browse through my old posts, you will see where the line is running along. Now, even he doesn't have a problem with my recent outfits (in fact, there were some that I wore for his pleasure). Yesterdays pictures were captured by him btw.
He always tells me I'm the most beautiful in my sleeping pants, tight tank top, messy hair & no make-up... and when we go out he opts for tight maxi skirts :) I got my hands on an olive green one recently, that's his personal favourite, I will show it to you here, I'm curious what you think about it.
But he is really fond of mini skirts too, the shorter & tighter - the better. This description fits perfectly on todays one, I love it because of it's colour, I think it goes well with white & honey brown. Finally I found the perfect bag I can wear with my favourite heels (that's also his favourite) - this post is it's debut.

Amikor megismertem, még nem sok fogalmam volt arról, mi áll jól nekem. Azt hordtam ami tetszett, és senkinek nem hagytam hogy befolyásoljon. Ő viszont elég erős egyéniség és válogatós is, szóval valakinek engednie kellett, hogy szent maradjon a béke :) Így szép fokozatosan visszavettem és elkezdtem törekedni az egyszerűségre. Ha visszanézitek a blogon a bejegyzéseket, észre fogjátok venni, hol húzódik a határ :) A mostani outfitekkel pedig már neki sincs baja (sőt, volt olyan amit direkt az ő kérésére raktam össze). A tegnapi szettet is ő fotózta egyébként.
Nekem mindig azt mondja, szerinte az alvós nacimban, szűk atlétában, kócos hajjal és smink nélkül vagyok a legszebb... ha pedig elmegyünk otthonról, akkor meg feszülős, hosszú maxiszoknyában :) Mostanában szert is tettem egy olívazöld darabra, ami a személyes kedvence, megmutatom majd itt is, kíváncsi leszek mit szóltok hozzá.
Azért a miniszoknyákkal sincs baja, de úgy van vele, akkor legyen jó szűk és minél rövidebb. Na a maira ez a leírás pont illik, én a színe miatt szerettem bele, szerintem jól megy hozzá a fehér és a mézbarna. Végre rátaláltam a tökéletes táskára ami megy a legkedvesebb magassarkúmhoz (ami szerinte is a legjobb cipőm :) ), itt láthatjátok azt is debütálni.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

5 comments on "Mint & white"
 1. nagyon tetszik, nude cipővel is el tudom képzelni.=) a fehér blézer óriási pluszpont, nekem is van, szerintem ugyanolyan alapdarab, mint a fekete. a táskát én is néztem, suliba akartam hordani, de annyiszor megszívtam már a műbőr táskákkal, meg a tengernyi cuccomhoz is kicsi volt.=( helyette rendeltünk viszont egy elég nagy, gyönyörű táskát, de csak a szülinapomon fogom megkapni.=D

  ReplyDelete
 2. Hú, de csinos. Annyira tetszik ez az "új" letisztult stílusod. Nagyon inspirál. :)

  ReplyDelete
 3. Apolka: Mikor legelőször vettem fel a szoknyát, pont nude cipővel viseltem :) Ezzel teljesen egyet tudok érteni, nem is értem hogy élhettem olyan sokáig fehér blézer nélkül. Bár az is igaz, hogy sokáig keresgéltem a tökéletes után :) Nekem szinte csak műbőr táskám van, és mindegyik évek óta jól tart. Kíváncsi leszek majd az új táskádra!

  Laruska Bee: Köszönöm szépen :)

  Cicalány: Dejó! Örülök hogy közel áll hozzád, akkor megérte váltani :)

  Rami: Köszönöm! :-*

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature