Top Social

Sunflower field

Wednesday, August 22, 2012
I know I haven't written too much in the past few weeks... but instead of bringing up excuses, I'd rather show you some new pics, that is one of my favourites from the new ones :) Hope you will like it too!

Rég adtam már hírt magamról, tudom... de ahelyett hogy a kifogásokkal jönnék, inkább mutatok egy új fotósorozatot, ami az utóbbiak közül az egyik kedvencem :) Remélem nektek is tetszeni fog!

01


We took a break from the busy weekdays at lake Balaton, and on the way there we noticed this amazing sunflower field. The outfit goes so well with the location, you may remember the dungarees from the Strawberry picking post from last year. That was a bit different styling though.
My accessories are minimal, just the usual watch&earrings combo, plus huge round sunglasses to protect me from the strong rays of sun. Btw, whenever I'm wearing them, my dear Photographer calls me Harry Potter. Thanks :D

Nemrég a Balatonnál pihentük ki a hétköznapok fáradalmait, és útközben megláttuk ezt a gyönyörűen virágzó napraforgó mezőt. A szett is pont illik a helyszínhez, még emlékezhettek erre a kertésznadrágra a tavalyi eperszedős posztból, de ott egy kicsit más stílusban viseltem.
A kiegészítőim minimálisak, csak a szokásos óra-fülbevaló kombináció, hozzá pedig egy nagy kerek napszemüveg ami megvéd a napsütéstől. Egyébként mikor ez van rajtam, a kedves Fotósom mindig Harry Potternek hív. Köszi :D


02 03 04 05 06 07 09 10 11 12 13 14 15 16

8 comments on "Sunflower field"
 1. Na végre, hogy itt vagy! Tetszik a szett, de számomra jobban egyben lett volna az összkép, mondjuk egy fejtetőre copfozott frizurával! :)

  ReplyDelete
 2. már hiányoltalak!=) a loafert hol vetted? egy ideje kajtatok egy megfelelő után.=)

  ReplyDelete
 3. az a cipő!!! *.* jaj de gyönyörű!

  ReplyDelete
 4. Egy kérdésem lenne, nem igazán rosszindulatból, de ez volt az első gondolatom amikor megláttam a képeket.. A barátod mit szól amikor ilyen nyilván nagyon stílusos, de szexinek a legkevésbé sem mondható ruhákban flangálsz? tetszik neki?:D

  ReplyDelete
 5. Apolka: Catwalk, Deichmann (loafer).

  Lídia: Az új "kezdőkép" (nem tudom, hogy' nevezik) zseniális. A Zara-táska nagyon megy ahhoz a szetthez, Magdinál mintha láttam volna ugyanezt vagy hasonlót, jól variálható darabnak tűnik. Örülök, hogy visszatértél. :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous: Lehet hogy igazad van, a mai poszt amúgy összefogott hajas lesz, annyian kéritek :)

  Apolka: Aranyos vagy :) Cicalány jól mondja, Deichmann :) Le is volt értékelve.

  Nandu: Imádom én is, bár elég szűk fazonja van, megmondom őszintén azt hittem kényelmesebb lesz :(

  Anonymous: A mai posztot a kérdésed inspirálta :) Nemsokára kiteszem. Amit oda nem írtam bele és még kiegészíteném vele, az az, hogy az ő szavaival élve "Amíg nem nézel ki nevetségesen, addig rendben van" :D

  Cicalány: Jaja, a fejlécre gondolsz :) Nemsokára lesz poszt abból a szettből is, de a fejlécet már most ki akartam rakni, kellett egy kis megújulás. Magdinak is ilyen táskája van, meg elég sok lányon láttam már én is, más színben is, de nagyon nekem való, egyrészt mert sok kabátomhoz passzol színben, plusz több cipőmhöz, és ami nem elhanyagolható: végre egy pakolható táska, ami nem fekete - ezt a színt hajlamos voltam régebben túl sokat hordani.
  Aranyos vagy, köszönöm :)

  ReplyDelete
 7. You certainly do not look like Harry Potter ... rather like a supermodel who got lost in a field of sunflowers!!!! Gorgeous!!!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature