Top Social

Velencei könyvtár

Monday, August 27, 2012
We decided to go and splash in the Lake Velence and eat some fish and chips with my Love. It seemed a good idea to took some outfit pictures too: we shot these by the library in Velence, this is such a perfect loaction with the little path girdled with colourful flowers, the lake in the background, in the cool shadows of the verdant trees.

Valamelyik hétvégén leugrottunk csobbanni és hekkezni a Velencei-tóhoz a Szerelmemmel. Ha már itt jártunk, beiktattunk egy fotózást is: a képek a velencei könyvtárnál készültek, tökéletes helyszínnek bizonyult a virágokkal övezett sétánnyal, szemben a tóval, körben a hűs árnyékot adó, zöldellő fákkal.

  01


My recent favourite is this flowy, draped white t-shirt. During the summer, usually white is my choice, but I think most of you agree on that. You can never have too many in your closet. I always hunt for different styles in the shops, I have V-neck, round neck, sleeveless, patterned, lacy, ruffled... the more the better.
You could see these wedges debut in my blogsale post, but to tell you the truth I haven't wore it too many times since. When I bought them, I was so sure that I won't ever take them off once I put them on, but they are so bold, that I'm not daring enough to wear them with short dresses, that would be just too much. But they are perfect with this simple outfit. What would you wear it btw? I'm curious about your ideas. I'll make the best ones reality :)


Legújabb kedvencem ez a lenge, mellnél redőzött fehér póló. Ilyenkor nyáron egyébként is szívesen hordok fehéret, de szerintem mindenki így van ezzel. Az embernek sosem lehet elég a szekrényében. Én mindig vadászom a különböző fazonokat a boltokban, van már V-nyakú, kerek nyakú, ujjatlan, mintás, csipkés, fodros, fő a változatosság.
A szandállal még a blogsale-es posztomban találkozhattatok, de bevallom nem sokszor hordtam azóta. Amikor megvettem, biztos voltam benne, hogy egész nyáron le sem veszem majd, de igazából annyira feltűnő, hogy nem merem rövid ruhácskákkal viselni, mert akkor már túlzottan kihívó lenne az összhatás. Ehhez a visszfogott outfithez viszont tökéletes. Ti mivel viselnétek még egyébként? Kíváncsi vagyok az ötleteitekre. A legjobbakat megvalósítom :)

  0203 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18


Ma reggel egy kicsit válogattam a képeim között és gondoltam csinálok a facebookomnak és a tumblr-emnek is új fejlécet. Előbbire még kicsit várnotok kell, mert az egy még közzé nem tett outfit, ezt viszont gondoltam megmutatom, mert itt úgysem látszik a ruha :) Ha van tumblr-etek, itt tudtok követni: http://fashionmask.tumblr.com/

tumblr header

Have a nice evening everyone!
XOXO,
Lidia.


Szép estét mindenkinek!
XOXO,
Lídia
5 comments on "Velencei könyvtár"
 1. Nagyon tetszik ez a cipő, ilyen egyszerűbb összeállításokat remekül feldob. Szerintem feketével és föld színekkel is jól mutatna. :)

  ReplyDelete
 2. Szerintem fekete maxi szoknyával, teve színű felsővel, arany kiegészítőkkel, esetleg egy nagy fekete kalappal tök jó lenne! Rövid szoknyával elég meredek, olyan '90-es évek csajbandái stílusú, de maxival vagy nadrággal klassz.

  ReplyDelete
 3. Love, love, love your wedges!!!! You look super cute in this outfit~.

  ReplyDelete
 4. Laruska Bee: Igen, még agyalok rajta, bár már nem sokáig van időm, lassan itt az ősz :(

  Charlotte: Thank you!

  Anonymous: Fekete maxi szoknyával már próbáltam... nem volt nyerő :( Még valamilyen nadrágos outfiten gondolkozom.

  Lynn: Thank you Sweetie :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature