Top Social

By the fountain

Wednesday, September 5, 2012
I love it so much that it's already September, but the sun keeps shining so bright! I used this to dress up in little shorts and a short-sleeved shirt. And viva la mix&match: just because I felt like wearing ankleboots with the shorts :P

Imádom, hogy már szeptember van, de még mindig ilyen ragyogóan süt a nap! Ki is használtam az alkalmat hogy shortban és rövid ujjú ingben induljak útnak. És éljen a mix&match: AZÉRT IS bokacsizma rövidnadrággal :P

  01


I've hunted this fringe bag down shortly after I got my hands on my fringe boots, and I was convinced that I NEED a matching bag, of course with fringes. And I've never worn them ever since together, because as soon as I bought the bag and I tried them on in front of the mirror, I just felt that it's too much.
I'm fond of fringes, but I always consider the phase: "less is more". Basically I'm not really keen on matchy-matchy, it's obvious from this post too. In one outfit, it's good if the pieces coordinate with eachother, but not in a direct way. You can wear more from neutral colours and lucky for us, fashion don't require to wear matching shoes-belt-bag-hat. Actually, everything is fashionable. So shopping is really easy for a modern woman. She'll surely find something age-appropriate that fits into her style.
As for me, western style is really close to my heart nowadays, this combination is a tribute to that.
Hope your week is good, mine is really full of exciting events, and it's still the beginning...
Good night!
XOXO,
Lidia.


Ezt a rojtos táskát nem sokkal azután vadásztam le, amikor megszereztem a rojtos csizmámat, és meg voltam róla győződve, hogy SZÜKSÉGEM VAN egy hozzá passzoló táskára, természetesen rojtokkal. És azóta sem volt rajtam együtt a kettő, mert amint meglett a táska, és felpróbáltam a tükör előtt, éreztem hogy ez túlságosan erőltetett lesz.
Ennek ellenére imádom a rojtokat, de itt is jó, ha mértéket tartunk, a kevesebb néha több. Alapból nem is nagyon szeretem a matchy-matchy-t, ez ebben a szettben is látszik. Egy outfiten belül az egyes darabok jó ha harmonizálnak egymással, de nem kell direkt mindennek menni mindenhez. Semleges színekből több is lehet rajtunk, és szerencsére a mostani divat már nem követeli meg tőlünk, hogy menjen a cipő az övhöz, táskához és kalaphoz (sőt... :) ). Kb. ott tartunk, hogy már minden divat, ezért könnyű egy mai nőnek vásárolni a boltokban: biztosan találni fog a korához és stílusához megfelelő darabokat.
Én mostanában a western stílust kedveltem meg nagyon, ezt a szettet is ennek jegyében raktam össze. Remélem jól telik a hét nektek, az enyém elég mozgalmas, pedig még csak a közepén járunk...
Jó éjt!
XOXO,
Lídia.

  0203 04 05 06 07 08 09 10 11

She told us she wanted a picture too, so we captured her :)

Azt mondta, ő is szeretne magáról egy képet, úgyhogy lekaptuk :)

12

5 comments on "By the fountain"
 1. Hú de jók ezek a képek! Vagány és csinos is egyben! :) A kutyus meg egy tündér! :D

  ReplyDelete
 2. Most akadtam a blogodra, és nagyon tetszenek az outfitjeid, nagyon ispirálóak! Fel is iratkozom, ha gondolod nézzél be hozzám is! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A feliratkozás meg lemaradt, bocsi! :D

   Delete
 3. Viki: Köszönöm, pedig erősen gondolkodtam, kitegyem-e, mert itt már tényleg túl vakító volt a nap :) De a szett közel állt hozzám, nem akartam, hogy kárba menjen :)

  Marcsi: Igen, tündér <3 Beleszerettem :)

  hkorinna: Kedves tőled, köszönöm :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature