Top Social

Coral

Saturday, September 15, 2012
This place will be familiar to some of you (well, mostly to my readers in Budapest) because it is such a mainstream programme to come here for a picnic during the summer. Those who don't live here but follow my blog for a long time now, could see it in one of my old posts too... but I'd rather not insert the link to it here, those who are really curious will surely find it. Just for fun, I reviewed it again, and I was shocked how different the two girls are in that particular post and in this one.
It's not common for me to repeat locations, but this beautiful little island deserves it to be shown not just on pictures made by phone, but on real, camera-made ones too :)

Sokatoknak lesz ismerős ez a hely, ugyanis nyáron elég mainstream program idejönni piknikezni. Aki nem budapesti, az is találkozhatott már a Kopaszi gáttal, ha máshol nem, egy régi posztomban... inkább nem linkelem, akit érdekel, megtalálja. Én most csak úgy poénból visszanéztem azokat a képeket, mintha két különböző lány lenne abban a posztban és a mostaniban...
Nem jellemző rám egyébként hogy helyszínt ismételjek, de ez a csodás kis sziget megérdemli, hogy ne csak telefonos képeken mutassam be, hanem jó minőségűeken is :)

01

I just couldn't wait to show you this outfit. Slowly it will lose it's actuality, because Autumn and bad weather is so near, but I really hope you will find it useful still. Coral was the IT colour of this summer, let's hope it will return during the summer. I often wore this skirt this season, the huge advantage of it is that wearing it with always a different top gives you a whole new look, and we can wear it every day without looking boring. Despite it's covering you totally up, it has a light material, so I never felt hot wearing it.
One of the basic rules of dressing up is to always pair a loose bottom with a tight top.But I still love to break rules. I think the pieces shown here fit together so perfectly that I couldn't even search for a better tee from my tight ones.
The colour of the skirt goes with the pattern of the bag, that's how the whole look get's the final touch and seems complete.
What was your favourite trend this spring/summer? What is the one you'd love to make stay during the autumn?
XOXO,
Lidia.


Már alig vártam, hogy bemutassam ezt az outfitet. Lassan aktualitását is veszti, hiszen jön a rossz idő, de azért remélem, hasznosnak fogjátok találni a bejegyzést. A korall a nyár igazi divatszíne volt, reméljük jövőre is visszatér. Én sokszor hordtam ezt a szoknyát nyáron, nagy előnye a maxiruhákkal szemben hogy mindig más felsővel hordva akár minden nap felvehetjük, nem leszünk unalmasak. Hiába hosszú és takar mindent, könnyű, lenge anyag, nem volt benne soha melegem.
Az öltözködés egyik alapszabálya, hogy ha alul bő ruhadarab van rajtunk, felül valami passzentosat hordjunk. Én viszont imádom megszegni a szabályokat :) Szerintem annyira illik egymáshoz stílusban a felső és a szoknya, hogy keresve sem találhattam volna jobbat a feszülős pólóim közül sem.
A táskán visszaköszön pár helyen a szoknya színe, ettől lesz harmonikus az összhatás.
Nektek melyik trend volt a kedvencetek idén nyáron? Melyik az, amelyiket ősszel is szívesen viszontlátnátok?
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

7 comments on "Coral"
 1. nagyon szép ez a szoknya, és a szett is jó, nekem kifejezetten tetszik bővebb felsővel. amúgy a maxiszoknyák nekem is tetszenek, a múltkor láttam egy feketét, amin gondolkoztam.=)

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó képek lettek! Gyönyörű ez a szoknya! :)

  ReplyDelete
 3. Milyen gyönyörű vagy az utolsó előtti előtti képen. Nagyon klassz outfit, tudom, ismétlem magam, de annyira jól áll Neked ez a visszafogott stílus, ez a letisztultság, "tisztaság". Tulajdonképpen számomra nem egyértelmű, ill. szerintem a blogon nem fejtetted még ki, hogy mi volt az oka a váltásnak. Mert számomra elég éles a határ, és nem igazán érzek átmenetet a provokatív, polgárpukkasztó, tinilány és a kifinomult, nőies, harmonikus díjakat besöprő Lídia között. Szabad erről kérdezni? Hogyan, miként jött a változás, mi inspirált, mi indított el ezen az úton? És még egy kérdés: úgy érzed, megtaláltad a stílusod, vagy ez is még kísérletezés? Most úgy látod, igazán önmagad vagy, vagy ez még a "maszkod" része? Miért kérdezek ilyeneket, ugye... :D Szerintem egy nő életében nagyon fontos, hogy megtanuljon maszkok nélkül járni-kelni a világban, hogy rátaláljon önmagára. Persze, nem azt mondom ezzel, hogy soha ne váltson parfümöt, rúzst és mindig egységesen, ugyanolyan szabályok mentén öltözködjön. Csak jó ha vannak a megjelenésében olyan pontok, amelyek alapján a világ azt mondja: "igen, ez ő!" És szerintem Te jó úton jársz egy unikális "fashion-karizma" kiépítésében. :)

  ReplyDelete
 4. Such a gorgeous colour and it the look is gorgeous on you!!!

  ReplyDelete
 5. Apolka: Köszönöm! EGy fekete pliszírozott még az én wishlistemen is rajta van :)

  hkorinna: Örülök hogy tetszenek :) Köszi :)

  Cicalány: De édes vagy! Emlékszem, anno még amikor rám találtál, talán a buszos posztomhoz írtál egy rosszalló véleményt, de annyira jó hogy adtál nekem még esélyt és továbbra is követtél. Sokan a subbás megjelenésem óta elítélnek, és egy kalap alá veszik az akkori szetteket a mostaniakkal. Pedig ezekkel a bejegyzésekkel én is fejlődöm és szép lassan megtalálom önmagam és azt hogy mi áll jól.
  A változás oka egyszerű, a választ és a határt valahol itt keresd... ha megnézed ezt a posztot, tudni fogod mi (Ki) vitt rá erre az útra és formálgatja az ízlésemen azóta is :)
  http://www.thegirlbehindthefashionmask.com/2011/05/outfit-for-cabrio-ride.html

  Írtam is egy kicsit ezzel kapcsolatban, ebben a posztban:

  http://www.thegirlbehindthefashionmask.com/2012/08/mint-white.html

  Szerintem a mostani szettek már teljes mértékben azt tükrözik, hogy jól érzem magam a bőrömben, már nem sokkolni akarok, csak egyszerű de praktikus ötletekkel szolgálni, és igyekszem nem túlgondolni a szetteket, rájöttem, hogy a kevesebb több :)
  Nagyon jó ilyen kommenteket olvasni, ezek inspirálnak hogy mindig újra és újra posztoljak, hihetetlenül lelkesítő volt és köszönöm!

  Lynn: Thank you dear, nice to read that! :)

  ReplyDelete
 6. Nagyon szívesen. Mi, olvasók köszönjük, hogy van olyan magyar divatblog, ami nem az ész nélküli költekezésről szól, hanem valóban azt látjuk, hogy régi és új ruhákat egyaránt hordasz.
  Örülök, hogy boldog vagy, tényleg az jön le a blogról, hogy nagyon harmonikus és rendezett az életed. Jó látni manapság, hogy van olyan ember, akinek sikerül megtalálnia az egyensúlyt.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature