Top Social

Ride the catwalk!

Monday, September 17, 2012

Todays outfit wasn't actually created for the blog. I entered a competition for stylish bicycle-owners, organized by CycleChic, a hungarian blog about bikes&style. I have been reading them for years, even when I didn't have one, but constantly dreaming about being captured by them on my bike, cycling through the Margaret bridge... And then, even if this didn't happen, but one of my dreams came true when they have found my posts with my bicycle and wrote a whole post about me! (Thanks to one of my readers who sent them the links :) ) When I came across it, I was stunned and jumping from joy :) If you want, you can check the article here, but it's in hungarian:
http://cyclechic.blog.hu/2012/07/23/girl_behind_the_fashion_mask_on_a_bike


A mai szett nem kimondottan a blogra készült. Beneveztem ugyanis egy biciklis stílusversenyre, amit a CycleChic blog szervez. Őket már akkor is olvastam, amikor még nem is volt biciklim és csak álmodoztam róla, hogy egyszer ha majd szert teszek egyre, talán engem is lekapnak majd tekerés közben a Margit-hídon... Aztán ha nem is ilyen formában, de az álmom valóra vált, rátaláltak a biciklis posztjaimra, és írtak rólam egy külön bejegyzést. (Egyik olvasóm küldte el nekik a linkeket, akinek ezúton is köszönöm!) Mikor felfedeztem, nagyon meglepődtem és borzasztóan örültem :) Ha gondoljátok, nézzétek meg itt:
http://cyclechic.blog.hu/2012/07/23/girl_behind_the_fashion_mask_on_a_bike

  01


The first picture below this text is the one I entered the competition with. Judges will decide who can "ride the catwalk" on 22nd of September, on the famous Andrassy Avenue. There are already lots of pictures! I'm so excited, because there are some really nice bikes and even more charming outfits! Please cross fingers for me, because I'd love to go so that I can tell you about the event here on the blog.
In my outfit the key is simplicity. I tried to sort out basic pieces, but also payed attention to the details. The ruffled trench for example is really unique in my opinion, plus the bag is also special: floral pattern goes so well with the neutral colours.
Though I have no problem with cycling in heels, you know I can even run in them, but now I wanted to show you something practical. The brown leather oxfords are elegant, still comfortable for riding a bike. But you can take my word: I promise I'll show you I can ride it in heels too :)


Ez alatt a szöveg alatt az 1. kép az, amit beneveztem a versenyre. Zsűri fogja elbírálni, ki vonulhat majd fel szeptember 22-én az Andrássy úton. Rengeteg nevezés érkezett! Nagyon izgulok, mert tényleg sok szép bicikli van, és még több elbűvölő ruhaösszeállítás! Drukkoljatok, hogy elmehessek, szeretnék nektek írni az eseményről itt a blogon.
Az én outfitemben a kulcs ismét az egyszerűség, próbáltam alapdarabokat összeválogatni, de azért ügyeltem rá, hogy legyen egy kis csavar. A fodros kabát pl. szerintem egyedi a maga nemében, illetve a táska is különleges, az egyszínű ruhák mellé jól mutat a virágminta.
Bár semmi problémám a magassarkúban tekeréssel, hiszen futni is minden további nélkül tudok benne, de most mégis egy praktikus szettet akartam bemutatni. A barna bőr oxford cipő nem csak elegáns, de kényelmes alternatíva is biciklizéshez. Azért ígérem, megmutatom, hogy magassarkúban is ügyesen bicózom :)

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11


If you want, you can see the contestants on the facebook page of CycleChic, my picture is below, on this link:
XOXO,
Lidia.

Ha gondoljátok, nézzétek meg a nevezéseket a CycleChic Facebook oldalán, az én képemet itt tudjátok kedvelni:
XOXO,
Lídia
3 comments on "Ride the catwalk!"
 1. Az az első kép tényleg nagyon szupi! A biciklid is nagyon tetszik, nagyon drukkolok neked! Hasonló táskám van nekem is a C&A-ból! :)

  ReplyDelete
 2. Utólag is gratulálok a magassarkúban futáson elért sikeredhez!
  Ez a sorozat tetszik, nem csak a bicikli miatt. A 4-es szerintem jobb, mint amit beküldtél, mert a fotósra nézel, és a beállítás is érdekesebb - bár lehetne javítani a kidolgozáson. Gondolom raw-ból készülnek a képek, akkor pedig érdemes bekapcsolni a kiégésjelzőt (tech.: kiégett az, ahol a világosság majdnem eléri a maximumot, azaz 255-öt, mondjuk a küszöb lehet 253, és ami fölötte van, az lesz kiégettnek jelezve), és helyre lehet állítani valamennyire. És mosolyogj többet a képeken, jól áll. 22-re is sok sikert!

  ReplyDelete
 3. Pretty & sophisticated look :> love it !

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature