Top Social

Pepe Jeans Silk Dress + the result of Golden Blog

Saturday, October 20, 2012
However busy I may be nowadays, I can't delay posting these pictures, because winter is getting closer and closer, and then it will be too late. But now I think I'm still on time showing them, because the temperature still lets us to go outside in short-sleeve tops. Well, at least for you, because as for me, I'm writing these lines under my warm blanket, it seems like I needed to be ill so that I can sit down and write a couple of lines to you :( Okay, enough of complaining, I'd rather show you a new outfit with my favourite silk dress.

Bármennyire is el vagyok havazva mostanában, most már nem halogathatom tovább ezeknek a képeknek a közzétételét, mivel lassan itt a tél, akkor pedig abszolút aktualitásukat vesztik. Így viszont még úgy gondolom, vállalhatók, hiszen szerencsére nap közben még mindig olyan kellemes meleg van, hogy rövidujjú pólóban lehet kimenni a szabadba. Nektek legalábbis, én ugyanis a meleg takaró alól írom a sorokat, úgy látszik egy betegség kellett ahhoz, hogy végre le tudjak ülni és írni nektek pár sort :( Na de véletlenül sem szeretnék panaszkodni, inkább mutatnék egy outfitet a kedvenc selyemruhámmal.

  01


Most of the fashion magazines don't recommend us to wear empire dresses, because it gives grounds for guessing... :P If you know what I mean.  So let me make this clear: I'm not pregnant, no way! Back in the day when I saw this minidress, I instantly fell in love with the material and the pattern, and even though I haven't bought a similar style ever since and I'm pretty sure I never will, this one is among my biggest favourites. And to tell you the truth, noone asked me when I'm expecting the baby :)
Maybe you are already bored with this pair of boots, but at least I can prove you it's really versatile and you don't have to be scared of light colours. I know we tend to choose the safe black, even I rather did so, but those days are over :) Okay, the bag is black, and if you see the pieces separately, nothing goes with nothing exactly, but it's no big deal. 3 neutral colours, 1 statement printed piece and we're ready to go!
I hope that those who miss my hair tied back are happy now. When we shot the pictures, the weather was sunny and really hot, so it felt relieving to put it in a loose bun.
Have a good weekend!
XOXO,
Lidia.


A divatmagazinok többsége nem javasolja az empire szabású ruhát, mivel könnyen találgatásokra ad okot... :P Ha értitek, mire gondolok. Úgyhogy le is szögezném az elején, hogy nem vagyok terhes, Isten ments! Anno amikor megláttam ezt a ruhácskát, beleszerettem az anyagába és a mintájába, és bár azóta sem vettem ilyen fazonú ruhát és valószínűleg nem is fogok, ezt az egyet évről évre szívesen hordom. Mondjuk még sosem kérdezte senki, hogy mikorra várom :)
Lehet, hogy már unjátok a bokacsizmát, de így legalább bizonyítani tudom, hogy tényleg sokféleképpen hordható, és nem kell megijedni a világos színektől. Tudom hogy sokszor nyúlunk inkább a biztos feketéhez, jó magam is ilyen voltam régebben, de ennek mára vége :) A táska ugyan fekete, és ha megnézzük az egyes darabokat, egyik sem megy színben a másikhoz, de talán ez nem is baj. 3 semleges szín, egy hangsúlyos mintás darab, és már indulhatunk is ;)
Remélem most azok is örülnek, akik mindig hiányolják, hogy nem tűzöm fel a hajam. Még elég meleg volt, amikor ezt fotóztuk, ezért jól is esett csak lazán feltekerni kontyba.
Legyen jó hétvégétek!
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Még nem mondtam nektek hatalmas köszönetet, amiért szavaztatok rám a Golden Blog versenyen. Csak fotóblogok kategóriában 80 nevezés érkezett, én a 26. lettem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó helyen végzek :) Idén neveztek először, és jól esik hogy támogattatok a szavazataitokkal! Én ezt még mindig hobbiból csinálom, hogy ezáltal fejlődjek stílusban és megismerjek új embereket, ezért ha még emellett kapok elismerést, az már csak egy bónusz! Köszönöm hogy mellettem vagytok és életem egyik legjobb döntése volt, hogy 2 éve elkezdtem írni ezt a blogot. Óriás virtuális ölelés és puszi, mindenkinek aki szavazott :)
7 comments on "Pepe Jeans Silk Dress + the result of Golden Blog"
 1. Nagyon tetszik ez a ruha és a csizma is nagyon szuper hozzá! :D

  ReplyDelete
 2. Kérdezni tőlem se kérdezte még senki, hogy mikorra várom, de feltűnően gyakran átengednek az utcán az egyébként türelmetlen autósok, ha ilyen szabású ruha/felső van rajtam. :D

  ReplyDelete
 3. Jaj, Lídia, olyan jól sikerült ez a szett és olyan furcsa, talán kicsit fájdalmas is nézni ezeket a képeket. Én már el sem tudom képzelni, milyen rövid ujjúban kimenni az utcára, pedig nem volt az olyan rég. Persze nem gyapjúpulcsiban mászkálok, de a legjobb esetben is kell a blézer, a kardigán. Nem zavar, abszolút szeretem őket, de mégis, már hiányzik az a fene nyár. Már... :)
  Egyébként láttalak a novemberi Glamourban, bár már korábban itt, a blogon is megnézegettem a képeidet. Gratulálok az eredményedhez, jó volt (megint :D) látni a magazinban. ^.^

  ReplyDelete
 4. Love EVERYTHING about this outfit ... and I would never ask anyone who is wearing a dress like that if they were pregnant. When I was young I also wore dresses like that A LOT!

  ReplyDelete
 5. Nice pics. :)

  Enjoy your weekend!

  Xoxo, Victoria from Toronto.

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  ReplyDelete
 6. hkorinna: Pedig már azt hittem unalmas lesz, de örülök hogy tetszik :)

  Dora: Me too, finally spring is here so I can't wait to wear it again.

  Anonymous: hahaha, az szép :) Én most azt hallottam, hogy a japán nők műhasat vesznek fel, hogy könnyebben kapjanak ülőhelyet a buszon :D

  Kitty Kye: Köszönöm szépen, jó ezt olvasni :) Nekem is hiányzik a nyár :( Azt a Glamourt én is megvettem, gyűjtöm az ilyen cikkeket :)

  Lynn: Thank you dear! Yes, I know, they were huge a few seasons ago, but I still adore them :)

  Victoria: Thank you <3

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature