Top Social

Image Slider

Infopark

Friday, August 31, 2012
Meteorologists keep scaring us that the cold is coming, the temperature will go down, but it's still 30-35 degrees outside and I have to put up the shutter if I don't want to sizzle in my flat. This fact has at least one advantage: I can still show you some summer-appropriate outfits, just like this one.

Ahhoz képest, hogy azzal riogatnak minket, hogy jön a lehűlés, nagy hidegek várhatók, még mindig 30-35 fok van és le kell húznom a redőnyöket, ha nem akarok megfőni a lakásban... ennek viszont az az előnye, hogy még mutathatok nektek nyárias szetteket, ez a mai is ilyen lesz.

01

Playing in the forest

Thursday, August 30, 2012
After last days' elegant outfits, here is a really loose, comfortable one captured in the forest. It has a little festival vibe, that reminds me of how sad I am for missing the VOLT (hungarian music festival in Sopron)... if I hadn't been working, I'd chosen something like this. Well, I didn't have the boots by then, I've just bought it recently, from my biggest idol, Andy, who is writing StyleScrapbook!

Az elmúlt napok elegáns szettjei után itt egy nagyon laza, kényelmes összeállítás amit az erdőben fotóztunk. Van egy kis fesztivál feelingje, erről eszembe jut, mennyire vérzik a szívem hogy nem tudtam menni idén a VOLT-ra (tényleg, ti voltatok? Milyen volt?)... ha nem dolgoztam volna, biztos valami ilyesmit veszek fel. Igaz, akkor még nem volt meg ez a csizmám. Nemrég vettem egyébként, nem mástól, mint legnagyobb példaképemtől, Andytől aki a StyleScrapbookot írja!

01

Velencei könyvtár

Monday, August 27, 2012
We decided to go and splash in the Lake Velence and eat some fish and chips with my Love. It seemed a good idea to took some outfit pictures too: we shot these by the library in Velence, this is such a perfect loaction with the little path girdled with colourful flowers, the lake in the background, in the cool shadows of the verdant trees.

Valamelyik hétvégén leugrottunk csobbanni és hekkezni a Velencei-tóhoz a Szerelmemmel. Ha már itt jártunk, beiktattunk egy fotózást is: a képek a velencei könyvtárnál készültek, tökéletes helyszínnek bizonyult a virágokkal övezett sétánnyal, szemben a tóval, körben a hűs árnyékot adó, zöldellő fákkal.

  01

At the station

Saturday, August 25, 2012
This photoshoot was made during our little holiday by the lake Balaton. We thought we'd capture this outfit at the station. Even though the location is not really a big deal, I find the result quite appealing. Thanks to the excellence of my Photographer :)

Ez a képsorozat is a balatoni kiruccanásunk alkalmával készült, gondoltuk lövünk pár képet az állomáson. Ahhoz képest hogy semmi extra helyszín, szerintem nagyon hangulatosak lettek a képek. Ezért pedig hálás köszönet a Fotósomnak, ez az Ő érdeme :)

01

Mint & white

Thursday, August 23, 2012
This outfit will be in a huge contrast with yesterday's one. I really liked the question of one of my readers, I thought I'd make a whole post related to it. They asked me what my Boyfriend thinks when I'm wearing stylish but not feminine clothes...

A tegnapi szett után ez most egy elég éles váltás lesz. Nagyon tetszett az egyik kommentelő kérdése, gondoltam szentelek neki egy külön bejegyzést, miszerint mit gondol a Barátom, amikor általam stílusosnak tartott, de nőiesnek cseppet sem mondható ruhákat veszek fel...

01

Sunflower field

Wednesday, August 22, 2012
I know I haven't written too much in the past few weeks... but instead of bringing up excuses, I'd rather show you some new pics, that is one of my favourites from the new ones :) Hope you will like it too!

Rég adtam már hírt magamról, tudom... de ahelyett hogy a kifogásokkal jönnék, inkább mutatok egy új fotósorozatot, ami az utóbbiak közül az egyik kedvencem :) Remélem nektek is tetszeni fog!

01

Auto Post Signature

Auto Post  Signature