Top Social

Image Slider

Ride the catwalk!

Monday, September 17, 2012

Todays outfit wasn't actually created for the blog. I entered a competition for stylish bicycle-owners, organized by CycleChic, a hungarian blog about bikes&style. I have been reading them for years, even when I didn't have one, but constantly dreaming about being captured by them on my bike, cycling through the Margaret bridge... And then, even if this didn't happen, but one of my dreams came true when they have found my posts with my bicycle and wrote a whole post about me! (Thanks to one of my readers who sent them the links :) ) When I came across it, I was stunned and jumping from joy :) If you want, you can check the article here, but it's in hungarian:
http://cyclechic.blog.hu/2012/07/23/girl_behind_the_fashion_mask_on_a_bike


A mai szett nem kimondottan a blogra készült. Beneveztem ugyanis egy biciklis stílusversenyre, amit a CycleChic blog szervez. Őket már akkor is olvastam, amikor még nem is volt biciklim és csak álmodoztam róla, hogy egyszer ha majd szert teszek egyre, talán engem is lekapnak majd tekerés közben a Margit-hídon... Aztán ha nem is ilyen formában, de az álmom valóra vált, rátaláltak a biciklis posztjaimra, és írtak rólam egy külön bejegyzést. (Egyik olvasóm küldte el nekik a linkeket, akinek ezúton is köszönöm!) Mikor felfedeztem, nagyon meglepődtem és borzasztóan örültem :) Ha gondoljátok, nézzétek meg itt:
http://cyclechic.blog.hu/2012/07/23/girl_behind_the_fashion_mask_on_a_bike

  01

Coral

Saturday, September 15, 2012
This place will be familiar to some of you (well, mostly to my readers in Budapest) because it is such a mainstream programme to come here for a picnic during the summer. Those who don't live here but follow my blog for a long time now, could see it in one of my old posts too... but I'd rather not insert the link to it here, those who are really curious will surely find it. Just for fun, I reviewed it again, and I was shocked how different the two girls are in that particular post and in this one.
It's not common for me to repeat locations, but this beautiful little island deserves it to be shown not just on pictures made by phone, but on real, camera-made ones too :)

Sokatoknak lesz ismerős ez a hely, ugyanis nyáron elég mainstream program idejönni piknikezni. Aki nem budapesti, az is találkozhatott már a Kopaszi gáttal, ha máshol nem, egy régi posztomban... inkább nem linkelem, akit érdekel, megtalálja. Én most csak úgy poénból visszanéztem azokat a képeket, mintha két különböző lány lenne abban a posztban és a mostaniban...
Nem jellemző rám egyébként hogy helyszínt ismételjek, de ez a csodás kis sziget megérdemli, hogy ne csak telefonos képeken mutassam be, hanem jó minőségűeken is :)

01

Glamour Stiletto Run

Thursday, September 13, 2012
Here is the post about the Stiletto run from last Saturday. We made more than 1000 pictures, that wasn't easy to go through and choose the best ones, and working 12 hours for 10 days of the first 14 days in Spetember didn't make my job easier. But hopefully, I will have more time to sort outfits, go to photoshoots and of course to write in the second part of the month.
Those who know me, know exactly how much I love unique high heels, I own about 25 pairs, and to tell you the truth, it often happened that I had to run in them too (I just hate to wait for the bus :D). So when Glamour organized the first Stiletto run in Hungary a couple of years ago, I knew I had to participate! That year, on the Glamour days, I used my 25 % Guess coupon on a pair of gorgeous satin sandals, that was still very expensive with the discount, but I was 100 % sure it will be worth it in the end. Who knows, maybe I will be one of the 100 contestants, who can run. Unfortunately, they didn't choose me... and when they organized the next run, I wasn't lucky either. But I'm not the one to give up, so I applied for the third time and finally I got lucky! I could hardly believe! I was waiting for the event so much, I couldn't talk about anything else, so sorry for my friends, that I didn't have a better topic, but God knows how excited I was!

És itt is van a bejegyzés a szombati Tűsarkú futásról. Több mint 1000 kép készült, ezt átválogatni nem volt semmi, pláne hogy mostanában alig van időm bármire is... Szeptember első 14 napjából 10-et 12 óráztam. Elég durva volt... de remélhetőleg a hó második felében lesz időm szetteket válogatni, fotózni és persze írni. Aki ismer, tudja, mennyire imádom a különleges tűsarkúkat, van belőlük kb 25 pár, és bevallom, volt hogy ezekben kényszerültem futásra (mert pl. utálok várni a buszra :D) Ezért, amikor pár éve a Glamour magazin megrendezte az első Tűsarkú futást, tudtam, hogy gyakorlott futóként ott kell lennem! Az eseményt megelőző Glamour napokon a 25 %-os Guess kupont egy gyönyörű selyemszandálra váltottam be, ami még így is tekintélyes összegbe került, de úgy voltam vele, hogy megéri, hátha kisorsolnak a jelentkezők közül, és én is benne lehetek abban a 100 indulóban, aki majd a rajthoz áll. Sajnos nem így lett... és a következő futáson sem tudtam indulni. De én nem vagyok olyan, aki könnyen feladja, harmadjára is jelentkeztem, és végre beválasztottak! Alig hittem el :) Annyira vártam az eseményt, folyton erről beszéltem mindenkinek, utólag is bocsánat az ismerőseimtől, de tényleg nagyon izgatott voltam!

  01

By the fountain

Wednesday, September 5, 2012
I love it so much that it's already September, but the sun keeps shining so bright! I used this to dress up in little shorts and a short-sleeved shirt. And viva la mix&match: just because I felt like wearing ankleboots with the shorts :P

Imádom, hogy már szeptember van, de még mindig ilyen ragyogóan süt a nap! Ki is használtam az alkalmat hogy shortban és rövid ujjú ingben induljak útnak. És éljen a mix&match: AZÉRT IS bokacsizma rövidnadrággal :P

  01

Mai gondolat

Monday, September 3, 2012

Amikor az emberek megismernek egy kicsit közelebbről, mindig az a benyomásuk, hogy nem olyan vagyok, mint egy tipikus 23 éves. Tegnap is azt mondták nekem, hogy nem értik, honnan jön belőlem ez a túláradó energia, lelkesedés, olyan, mintha kicsit komolytalan lennék. Hogy néha egy kisgyerek benyomását keltem, aki mindig pörög, mindig kíváncsi. Nem először hallom ezt, és most kicsit elgondolkodtam. Jobb az, ha már nem tudjuk, hová tűnt a bennünk élő gyerek, mert annyira lefoglal a stressz, a rohanás, a komoly dolgok hogy elfelejtjük élvezni az életünket? Tényleg annyira fontos azon agyalni, hogyan harácsoljunk össze még több tárgyat, még több pénzt, hogyan hajszoljuk még inkább túl magunkat? A kifogás pedig mindig ugyanaz... most kell tenni azért, hogy a jövőben jól éljünk. Persze... és ha sosem jön el a várva várt jövő? Ha a mai napunk volt az utolsó? Mit szeretnénk, hogyan emlékezzenek ránk? Egy olyan emberre, akinek mindig a munka és a pénz volt az első, vagy egy olyan emberre, aki törődött másokkal?
Nem értem és soha nem is fogom megérteni azokat az embereket, akik túl komolyan veszik az életet, egy jobb életért küzdenek, miközben elfelejtik észrevenni azt, ami az életben igazán fontos. Aztán felébrednek 50-60 évesen hogy elszállt felettük az idő, de most már késő visszahozni azokat a perceket, amiket kihagytak, mert túl sok dolguk volt. Ismerek egy ilyen embert, tragikus egy sors, pedig milyen fényesen indult minden... Összejött a lakás, nyaraló, több milliós autó, szép feleség és gyerekek... de nem állt meg soha egy percre ezt élvezni, mert mindig több és több kellett. A családi programokat kihagyta, a pénze meg a tárgyai után rohant nap mint nap. Kezdett kiégni, majd az alkoholba menekült. Aztán egy nap felébredt, hogy elhagyta mindenki, egyedül maradt és nincstelenül.
A kocsid meg a házad nem takargat be éjszakánként, a pénzeden vehetsz sok kincset, de rájössz, ez soha nem fog kielégíteni... mert veszel valamit, aztán megunod, kell majd egy újabb és ennek sosem lesz vége, de ha a kapcsolataid ápolod, a saját lelked is megnyugvást talál.
Lehet engem szeretni, utálni, de nem tudok más lenni, emiatt pedig nem fogok lelkiismeret-furdalást érezni. Aki szeret, elfogad ilyennek és eszerint bánik velem. Aki pedig nem, nos, az sem baj, ha valami tanulságot leszűrtem eddigi életem során, hogy kár ragaszkodni olyan valamihez, ami mindig kicsúszik a kezem közül.
"Ne hiányolj senkit a múltadból! Okkal nincs benne a jövődben..."

Auto Post Signature

Auto Post  Signature