Top Social

Blogger reggeli - outfit / Brocade jeans & military style burgundy coat

Thursday, March 14, 2013
Here is my outfit for Mondays bloggers' breakfast as I promised. Probably everything I wear will be new for you, I bought them in the last 6 months. The shoes for example are from my prize I won at the Glamour Stiletto Run, I bought them online, on Fashion Days. I was very lucky with them, they fit me perfectly. And believe it or not, they are super comfy! I was thinking I could show you the other pieces I bought there. It's very likely that you can read the haul post in a few days.

Ahogy ígértem, itt is van a hétfői reggelin viselt szettem. Valószínűleg minden újdonság lesz, amit láttok majd rajtam, az elmúlt 6 hónapban sikerült szert tennem rájuk. A cipő például a Tűsarkú futáson nyert összegből van, a Fashion Days oldalon vásároltam, és jelentem nagy szerencsém volt vele, mert tökéletesen illik a lábamra. Sőt, hiszitek vagy nem, szuper kényelmes is! Arra gondoltam, mivel már levásároltam a nyereményemet az oldalon, bemutatnám nektek hogy miket sikerült ott eddig zsákmányolnom. Pár napon belül szerintem kint lesz róla a poszt.

01


By the time I read Wendy's post, I knew that I've got to have baroque jeans. At the end of her article, she linked back the site where we could order it. Of course it is J Brand and costs about 500 $. And it's already sold out... I should have given up on them, but I kept searching for a similar pair everywhere. None of them could compete. And then Chiara made an outfit post with it too. I was green with envy for the navy base-mustard velvet baroque patterned jeans. I made up my mind: I'm gonna get it anyways! And I got it. It may be a bit cheaper and it's not mustard, but I don't mind because I already have that colour of jeans in my closet.
So it was love at an instant, I'd rather wear them all the time, but I don't, velvet is some delicate stuff, so you better take care of it and wear it for special occasions. That's what monday was. Btw, who said monday sucks? :D
I paired them with a nude top, tuxedo blazer and golden accessories, and a burgundy wool coat with a twist: it has an asymmetric, flare skirt part. It was one of my best friends during the fall/winter period. You may know the hat and the bag from my previous posts, they are kinda my trademarks :)

Már akkor tudtam, hogy nekem barokkmintás farmer kell, amikor megláttam Wendy posztját. A végén még be is linkelte, hol tehetünk szert rá. Természetesen J Brand márkájú volt az adott darab és átszámítva több mint 100 000 forintért kapható. Persze sold out. Szomorúan vettem tudomásul, hogy kénytelen vagyok lemondani erről a naciról, de kitartóan keresgéltem mindenfelé egy hasonlót. Sajnos egyik sem vette fel az eredetivel a versenyt. Aztán már Chiara is kitett róla egy outfit posztot. Szabályosan sárgultam az irigységtől a sötétkék farmer alapon bársony mustársárga barokkmintás darabot látva, eldöntöttem, nekem LESZ egy ilyenem. És lett. Ez ugyan egy kicsit olcsóbb alternatíva, és nem is kék/mustársárga, de ez talán nem is baj, mert sárga nadrágom már úgyis van.
Szóval nagy a szerelem mióta megvan, legszívesebben minden nap ezt hordanám, de nem teszem, mert a bársony bizony kényes dolog, úgyhogy vigyázok rá és csak különleges alkalmakra tartogatom. Ilyen volt a hétfői reggeli is :) Tényleg, ki mondta, hogy a hétfők uncsik? :D
Egyébként nude felsővel, szmoking-blézerrel és arany kiegészítőkkel párosítottam, és mivel még azért kicsit hűvös volt, magamra kaptam egy aszimmetrikus, pörgős szoknyarésszel ellátott burgundi gyapjú kabátot, ami szintén nagy kedvencem volt az elmúlt ősszel és télen. A kalappal és táskával már találkozhattatok korábban is, fölösleges bemutatnom őket, már-már a védjegyeim :)


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


What do you think about baroque print? Do you have something "baroque" in your collection? How do you wear it?
I wish a nice day to everyone :)
XOXO,
Lídia.

Ti hogy álltok a barokkmintával? Van esetleg már ilyen darabotok? Mivel hordjátok?
Szép napot mindenkinek :)
XOXO,
Lídia
5 comments on "Blogger reggeli - outfit / Brocade jeans & military style burgundy coat"
 1. hibátlan! mindent egy az egyben felvennék én is, talán a nadrággal hezitálnék, de csak azért, mert nem biztos, hogy jól állna nekem. egyébként gyönyörű!=) a cipő is szép, meg az arany kiegészítők is. újabban én is rákattantam az aranyra, elővettem a kiskoromban kapott aranyékszereket, vettem egy arany színű órát (nagy számlapú, kristályos, talán giccses picit, de imádom =D), és most azokat hordom.=) puszi!

  ReplyDelete
 2. WOW nagyon csinos voltál, szuper outfit! Nekem a nadrágod NAGYON bejön, szívesen vennék hasonlót, de ezer éve nem jártam ruhaboltban, nem tudom mi van velem :o :D a cipőd pedig isteni! :)

  ReplyDelete
 3. ez az outfit hibátlan :)
  a nadrág nagy kedvenc, nekem is van hasonló, szerintem bármilyen szettet feldob, és a kalapot is imádom.

  ReplyDelete
 4. Apolka: Szerintem ez a típusú nadrág mindenkinek jól áll, legyél bátor :) Én is a nagy számlapú órákat szeretem, még ha csak annyi ékszer is van rajtam, akkor is öltöztet.

  Viki: Köszönöm szépen :) Hát ruhaboltba annyira én sem járok, mostanában szinte csak online vásároltam, sokkal kényelmesebb, pláne ilyen hidegben :P

  Lily: Köszönöm! Nem az a fekete-fehér amit egyszer mutattál? Azon én is vaciláltam még régebben, tényleg jól néz ki :)

  ReplyDelete
 5. Love so much this outfit! The coat and pants are so perfect.

  <3
  http://zazzish.blogspot.pt/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature