Top Social

Glamour Women of the Year Hungary 2013 beszámoló

Friday, March 22, 2013
Tegnap lezajlott a Glamour magazin szervezésében a Women of the Year díjátadó. Én is ott voltam és hoztam nektek pár képet az eseményről.

01

Az UP! the club-ban volt a buli, mi 5 perccel 9 előtt értünk oda, mert bár elindultunk időben, de még a kerületben voltunk, mikor eszembe jutott hogy otthon maradt a memóriakártya :D Kénytelenek voltunk visszafordulni...
Én direkt nem vettem fel harisnyát, mert mint tudjuk, a harisnyán megcsillanó vakuk minden lány rémálmai: nem hagyhattam hogy ilyen kép lásson napvilágot rólam. Na ennek meg is lett az eredménye, 20 percig álltunk kint a kígyózó sorban, jeges szélben. Ezután kiderült, hogy azért volt ekkora sor, mert mindenki a liftre várt, az vitt fel az emeletre. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy megfordulok és hazamegyek, de olyan lázas szervezkedés előzte meg ezt az estét, hogy már nem voltam hajlandó feladni a célegyenesben!
Mikor bejutottunk, hamar találkoztunk a többi bloggerrel, a díjátadót pedig már velük néztük végig.
Nekem a legjobban várt kategória az év műsorvezetője volt, mivel Takács Nóra személyes kedvencem, számomra abszolút példakép, hogy lehet valaki természetesen szép és saját erejéből sikeres. Úgy látszik a szavazókat is megfogta a hitelessége és neki szavazták a díjat! Úgy örültem neki, mintha én kaptam volna a díjat. Minden videóját láttam és sok jó ötletet kaptam már tőle én is. Ajánlom nektek is hogy kukkantsatok bele néhányba, ha még nem láttátok: http://noratakacs.com/startflash.php
Aki nem okozott csalódást, az a vagány Palvin Barbi volt. Nem csak hogy már 3-adszorra söpörte be az év modellje díjat, de ahogy megígérte bemutatkozó videójában, cigánykereket hányt a színpadon :) Tegyük hozzá, hogy földig érő ruhában és kb 15 centis tűsarkakon!
Az eseményen csodás ruhák voltak, imádtam pl. Mák Kata műsorvezető rafinált kék ruháját, nézzétek meg a képek között.
Aki nekem picit csalódás volt, Fehér Balázs, a legsármosabb pasi kategóriából. Tény, hogy a mosolyával bárkit levesz a lábáról, de a meghívónkon öltöny és koktélruha volt a dresscode, ő viszont eléggé alulöltözött volt erre a csodás gálára. Mikor csoportképre invitálták a nyerteseket, eléggé kilógott a sorból, és nem azért, mert ő volt az egyedüli férfi...
Összességében örülök hogy ott lehettem, a szervezés megint szuper volt, a ruhatárban találkoztam Takács Bettinával, Maróy Kriszta asszisztensével, aki elmesélte hogy ismét aktív szerepet vállalt a szervezésben. Szóval hatalmas köszönet a Glamour csapatának, szuper bulit hoztak össze és köszönöm hogy támogatják a bloggereket és köztük engem is meghívtak!

02
03
Takács Nóra - a legjobb műsorvezető


04
Benes Anita, a Daalarna tervezője - az év divattervezője


05
Lakatos Márk beszél a műsorvezetővel mielőtt kiosztaná az egyik díjat

06
Muri Enikő, aki meghatódva vette át a legjobb énekesnőnek járó díjat


07
Palvin Barbi - az év modellje. Róla több képet is hoztam, köztük a cigánykerékről :)


08 09 10
Tenki Réka - az év színésznője


11
A gyönyörű Mák Kata a már említett, rafinált szabású ruhában. Imádtam!


12
Fehér Balázs - a legsármosabb férfi kategória győztese


13 14 15 16 17 18
A Vitrin blogos lányokkal, Emesével és Klaudiával 1 percre elfoglaltuk a Glamour falat :)


Ha további képekre vagytok kíváncsiak, kattintsatok a Glamour galériájára itt:
http://www.glamouronline.hu/galeria/1650

Illetve még egy részletes beszámoló az oldalon itt:
http://www.glamouronline.hu/sztarhirek/glamour-women-of-the-year-2013-muri-eniko-tenki-reka-takacs-nora-benes-anita-es-palvin-barbi-harmadszor-dijazott-7936Ti néztétek az eseményt? Kinek drukkoltatok? A következő bejegyzésben részletesebben megmutatom, mit viseltem, talán az ing ismerős lehet, a Dora Abodi 2013-as tavaszi kollekciójából van.
Szép napot mindenkinek,
XOXO,
Lídia.
5 comments on "Glamour Women of the Year Hungary 2013 beszámoló"
 1. Csinos voltál! :)

  Az Abodi-felső repi ajándék vagy saját volt? :)

  Puszi,

  Luca mami

  ReplyDelete
 2. Great post sweety!

  Kisses,
  Silvia

  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  ReplyDelete
 3. csinosak voltatok mindhárman!=)

  ReplyDelete
 4. I love these photos!

  www.deluxefashionista.com

  ReplyDelete
 5. Thank you everyone!

  Köszönöm szépen :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature