Top Social

Leopard trousers

Saturday, March 30, 2013
If I want to be honest, I collect everything leopard-printed. I'm a huge leopard-fan for years now, so I have a couple of pieces decorated with this pattern. I kept searching for the perfect printed trousers endlessly. Until now. Tipical me, that when I almost gave up, I found this one for pennies, last one in my size. I know it's such a bold piece. People can't stop staring at me when I'm wearing it. But what can I do? I'm in love with it... :)

Ha őszinte akarok lenni, jöhet minden ami leopárdos, hiszen jó pár éve a minta megszállottja vagyok. Sok darabom van már ilyen mintázattal, de a tökéletes nadrágra sajnos még nem találtam rá. Eddig. Tipikus, hogy mikor már feladtam volna, ráleltem, ráadásul fillérekért, a leárazásokon egy utolsó darabra a méretemben. Tudom, nagyon feltűnő. Néznek is az emberek az utcán rendesen, ha ez van rajtam. De ha egyszer imádom... :)

01

A couple of days ago I met someone I haven't seen for a while but who has known me for 10 years, even in my worst periods when shocking was my goal, not style. They said that nowadays my outfits are too modest and I'm afraid to be myself. According to them I'm still wild inside and love sensation. I told them that was long ago and probably I'm a grown up now and over that. They advised me to be a bit braver and show my wild side, because my style has evolved a lot, and with my braveness from the past and my sense of style now I could make brilliant posts.
This conversation inspired a few outfits already, this is one of them, I hope you'll like it as much as I do. I'm so happy for meeting this person by the way, and it's not a coincidence I tell about it here. This person is a photographer by the way, so it's very likely that we will shoot in the near future. They are full of amazing location-ideas, that is great, because I'm starting to run out of them... so I can't wait to show the result of our collaboration here :)
The weather is not too kind with us lately, but that can't take my spirit away. In fact, I don't know about you, but if I wear vivid colours or bold prints on a grey day like this, I easily cheer up. Don't let weather conditions  make you sad ;)

Nemrég beszélgettem valakivel, aki már 10 éve ismer, azt a korszakomat is, amikor még a sokkolás volt számomra a cél, nem pedig a stílus. Azt mondta, szerinte mostanában túlontúl visszafogom magam és nem merek önmagam lenni, hiszen legbelül (szerinte :) ) még mindig imádom a feltűnést. Mondtam neki, hogy az már régen volt és valószínűleg kinőttem én már abból. Azt javasolta, próbáljak meg merészebb lenni és megmutatni a "vad" oldalam, hiszen fejlődtem én azóta, és a régi merészségemmel meg a mostani ötletekkel jó kis bejegyzések születhetnének.
Ez a beszélgetés most inspirált egy pár szettet, ez a mai is ilyen, kíváncsi vagyok, nektek hogy fog tetszeni. Úgy örülök ennek a találkozásnak egyébként, muszáj itt is megemlítenem, mert valószínű lesz még a dolognak folytatása, hiszen ez az ismerősöm is egész véletlenül fotózik. Tele van remek helyszín-ötletekkel, ami azért jó, mert én már nagyon kifogytam belőlük... szóval már alig várom hogy elmenjünk csinálni pár képet és megmutathassam nektek is :)
Sajnos az idő nem kényeztet el mostanában túlságosan, de ez egy cseppet sem szegi kedvem. Sőt, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha élénk színeket vagy mintákat viselek egy ilyen szürke napon, máris jobb a kedvem. Ti se hagyjátok hogy az időjárás elrontsa a hangulatotok ;)

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Happy Easter Everyone! My lunch was mushroom cream soup with grilled baguette filled with fried ham, eggs, french mustard and horse radish. What was your festive meal?<br />
XOXO,
Lidia

Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek! Én ma vargányás vadgombalevest ettem sült sonkával, tojással, francia mustárral és tormával töltött grillbaguette-tel. Nálatok mi az ünnepi menü?
XOXO,
Lídia.
15 comments on "Leopard trousers"
 1. Légyszi, veszítsd el azt a sapkát!

  Már a múltkori posztban sem volt az igazi, bár akkor a bunda kabát miatt még azt mondtam rá, hogy oké, nem vészes, de most így kiszakadt belőlem ez a mondat.

  Remek outfit lenne sapi nélkül, nagyon jól áll a nadrág, és nagyon tetszik (én a mostani esős időben leopárdmintás gumicsizmában sokkolom az embereket :'D) és oké, hogy hideg van, de amíg fotóztok, addig csak nem fázik meg a fejed remélhetőleg. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát úgy látszik 2 tábor van, az egyik imádja, a másik utálja ezt a sapimat :) Én nagyon szeretem, mert nem csak puha és jó meleg, de elég menő is ez a fazon mostanság, és szerintem sok mindenhez megy. Nagyon fájna a szívem érte, ha nem hordhatnám többet :)
   Amúgy én hiányosnak érezném a szettet sapi nélkül, nem csak a hideg miatt vettem fel. Egyébként is ismersz, fotózásokért én bevállaltam már sok mindent, a hideg a legkevesebb :D
   Annak viszont örülök hogy a szett amúgy tetszik :)

   Delete
 2. love love love your trousers and I also have the jacket, xoxo

  stylemeetsbeauty.blogspot.ro

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Bianca so much :) Jacket-twins :)) xx

   Delete
 3. szeretem a nőies szetthez fiús kötött sapkát trendet (andy torres pl nagyon stílusosan csinálja), de ez a sapka valóban nem a legjobb darab. a fazonja sem, és egy kicsit viccesen is áll a szett vadságához képest. de értem mit szerettél volna elérni vele és támogatom a sapkaviselést! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én tényleg nem értem mi a baj ezzel a sapkával :D Rengeteg lányon láttam már az utcán ezt a fazont, szürkében, krémszínűben és feketében is. Szerintem remek kiegészítője mind a sportos, mind a nőiesebb összeállításoknak. Éljen a mix&match :)
   De elfogadom, hogy nem tetszik, ízlések és pofonok :)

   Delete
  2. lehet hogy neked ugyanolyannak tűnik, mint ahogy az utcán látod másokon, de valahogy rajtad mégsem úgy áll. szerintem próbálj föl másféléket is, fotózzátok le és akkor te is látni fogod a különbséget. de ízlések és pofonok, valóban. :)

   Delete
  3. de én nem ehhez hasonlót láttam más lányokon, hanem konkrétan ezt, más színekben. A h&m-ben vesztegették ezt a fazont egyébként, és nem csak nekem tetszik, rengetegen mászkálnak ebben a fejre simulós fazonban. Tudom, te a felül kicsit bővebb, lekonyuló sapkára gondolsz, az is menő, de én direkt egy ilyet gondoltam ehhez a szetthez. Nem érdemes ízléseken vitatkozni, mindig mondom :) Sosem állítottam, hogy az én megoldásom lenne az ultimate, én csak megmutatom, hogy ez volt rajtam, ha valakinek adtam ezzel egy ötletet, akkor vegye fel, egy másik sapkával :)

   Delete
  4. okéoké, értek mindent. :) és ismerem a fazont is csak szerintem (szerintem!) nem áll jól és talán egy másikkal jobb lenne, de azt hiszem ezt a sapka témát túltárgyaltuk. :))

   Delete
 4. nekem a bőrdzsekin akadt meg a szemem, nagyon szép darab! sajnos az enyém kezd tönkremenni, elkelne egy új, valami ilyesmi fazonban gondolkozom én is.=) és azt hiszem ősszel én is ezt a bokacsizmát nézegettem (vagy nagyon hasonlót), de végül nem vettem meg, pedig még mindig tetszik!

  ReplyDelete
  Replies
  1. A dzseki a Mangoból van, remélem sokáig kitart majd :) De sok hasonlót láttam a H&M-ben és Zara-ban is, más színekben is. Én nagyon ajánlom, hogy szerezz be egyet, évekig jó barátod lesz. A bokacsizma is Mango, de tudni kell róla, hogy arany cipzár volt benne és nem tudtam felhúzni, sajnos rossz volt. Aztán kitaláltam, hogy elviszem cipészhez és inkább egy egyszerűbb, fekete cipzárt rakatok bele, az nem olyan merev és több mindenhez is fog menni. Azóta még a cipő is kényelmesebb lett. Amúgy sejtem, melyik bokacsizmára gondolsz :)

   Delete
 5. haha, éppen most írtam bejegyzést a bennünk élő vadóc ösztönlényről, aki ha jól csináljuk nem vész el,csak átalakul, mindenesetre a tied nagyon dögös lehetett :) tetszik minden, ha a sapi nem lenne ,lehet hogy kicsit "túl szexi" lenne, ez a fiús darab tompítja az összképet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imádlak!!! Úgy örülök hogy ezt írod, végre valaki akinél tényleg sikert arat ez a darab. Egyébként a fiú ismerőseimnek kifejezetten tetszik, imádják ha ez van rajtam :)
   Most el is olvasom a posztod :)

   Delete
 6. Continue to be bold and brave ... this outfit looks great on you.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okay, I take your advice ;) Thank you so much!

   Delete

Auto Post Signature

Auto Post Signature