Top Social

The most beautiful puffer coat

Saturday, March 16, 2013
Today we will talk about down coats. I didn't just bring you pictures about my outfit, but some inspiration from the streets to, so that you can see I'm right when I declare: warm feather coats are in this winter and will be, for the next season too.

Ma egy nagyon hasznos darabról lesz szó: a pufikabátról. Nem csak a saját szettemről hoztam képet, hanem pár inspirációt is az utcáról, hogy lássátok, nem beszélek mellé, amikor azt mondom: a meleg tollkabát ismét divatba jött és marad is még a következő szezonra.

01


Short, bright coloured puffer coat with a statement collar, skinnies, Nike wedge sneakers and aviator sunglasses. This is a perfect casual outfit for anytime. I swear I even like the shoes, though I'm not a fan of wedge sneakers (didn't buy a pair for myself).

Rövid, élénk színű pufikabát feltűnő gallérral, skinny farmerral, Nike wedge sneakerrel és pilótaszemüveggel. Tökéletes utcai viselet. Esküszöm, itt még a cipő is tetszik pedig nem vagyok egy nagy wedge sneaker rajongó.

02


Zina from www.fashionvibe.net. She gave me the idea to show my down coat. She shows you that you can never go wrong with a black-white-red combo.

Zina a www.fashionvibe.net-ről. Ő adta nekem az ötletet, hogy én is megmutassam a saját tollkabátomat. Fekete-fehér-piros? Nem nagyon lehet vele hibázni.

04


Miranda Kerr in a daring silver puffer coat, turtlenecks, leopard skinnies, sneakers and cat-eye sunnies. So different pieces, yet the combination works perfectly. I would never think of an outfit like this, so it is very inspiring.

Miranda Kerr egy merész, ezüst pufidzsekit választott garbóval, leopárdmintás nadrággal, tornacipővel és cicaszemcsivel. Annyira különböző stílusú darabok, mégis működik. Nekem eszembe nem jutna egy ilyen szettet kitalálni, pont ezért tetszett meg, nagyon inspiráló.

05


Blake Lively chose riding boots and a boho hat with her long, black basic puffer coat. Effortless, as always :)

Blake Lively hosszú, fekete pufikabátja igazi alapdarab, amit ezúttal lovaglócsizmával és bohókás kalappal viselt. Mint mindig, most is hibátlan :)

06


Though this piece may not be practical because of the short sleeves, but I'd still like to show You how cool can a totally black outfit look with some pop of colour on the accessories.

Bár nem valami praktikus a lent látható kabát a rövid ujjak miatt, mégis megmutatnám nektek, mert kiváló példája annak, hogy egy tetőtől talpig fekete szettet hogyan dobjunk fel 1-2 élénk színnel.

03


One of my favourite actresses, Sofia Vergara loves these coats so much that she owns several ones in her wardrobe. And she looks so chic and feminine, isn't she? You can learn a few tricks from her. A nice scarf, a designer handbag or heels can be great accessories with this coat. Sofia wears it with trousers, and that's a safe option. I mean, I don't think I'd wear them with a skirt, either. If the weather is so rough that you need a coat like this to wear, then you'd surely be cold in a skirt :)

Egyik kedvenc színésznőm, Sofia Vergara annyira kedveli ezeket a kabátokat, hogy több is van belőle a szekrényében. És nagyon is nőiesen fest bennük, érdemes ellesni a trükkjeit. Egy szép sál, designer táska vagy magassarkú mind méltó kiegészítői lehetnek egy ilyen szép kabátnak. Sofia is nadrággal viseli, ami egy biztos megoldás, én sem biztos hogy szoknyával felvenném. Elvégre ha már olyan zord az időjárás, hogy ilyen kabát kell, akkor szoknyában tuti megfagynék :)

07

08I'd never thought I'd show you an outfit with a puffer coat. But never say never. This year these babies are in, so be sure to get one for yourselves. For me, it's not enough if it's just in, because I never settle down for less than perfect. And if I don't find that particular one, I won't buy one. I followed these rules when choosing it:
It must...
... have a feminine cut, or at least should have a belt to accentuate my silhouette.
... be filled with real feather. This keeps you warmer than polyester ones.
... keep me warm in minus 10 celsius degrees, but shouldn't make me look like a Michelin doll.
... be special, preferably with some delicate detail that catches the eye.
... have a colour I never had in a coat before.
... have a hood. It's important to protect me from not just the cold but the rain too!


These points are true for this coat I'll show you on myself, it even outperforms my expectations. Those who read me from the beginning may have noticed I have a strange obsession with zippers, especially golden ones. This one is trimmed with it, even the hood, and that's what cought my eye. And yes, I tried it how to zip it all the way, to the top :D I even had it captured on a photo, it's so fun! But please forgive me that I don't show it to you now :)
The outfit I'm wearing here is quite simple, the occasion was just a short walk with the dog, and we thought we'd shoot some pictures too. It was so cold that we could barely see from the icy wind, so please forgive me for the faces.
Hope you like them still :)Nem gondoltam volna, hogy valaha is pufikabátos összeállítást töltök majd fel a blogra. De soha ne mondd hogy soha, idén azt is megértük, hogy ez lett a menő. Ez mondjuk még kevés lett volna, hogy beruházzak egybe, hiszen itt sem érem be kevesebbel, mint a tökéletes. Ha pedig nem találok olyat, inkább meg sem veszem. Több szempontot vettem figyelembe, amikor kiválasztottam.
Legyen...
...a lehető legnőiesebb fazonja, ha nem is karcsúsított, legalább öv tartozzon hozzá.
...igazi tollal töltve, ez mindig jobban melegít, mint a műanyag.
...elég meleg ahhoz, hogy mínusz 10 fokban se kelljen fáznom benne, de mégse nézzek ki úgy mint egy Michelin emberke :)
...különleges, valami olyan apró részlettel, ami megfogja az embert.
...olyan színe, amilyen kabátom eddig még nem volt.
...kapucnija. Fontos, hogy ne csak a hideg, hanem eső elől is védjen!

Ez a kabát minden pontnak megfelel, sőt felül is múlja az elvárásaimat. Aki régóta olvas, tudja, hogy van egy megmagyarázhatatlan mániám a fém zipzárokkal kapcsolatban, főleg az arany zipzár díszítést imádom. Ezen pedig végig fut egy, még a kapucnit is szegélyezi, többek között ez volt az, ami miatt nagyon megtetszett. És igen, kipróbáltam, milyen ha teljesen végigzipzárazom :D Fotó is készült róla, nagyon mókás! De ide inkább nem töltöm most fel, ha nem bánjátok :)
Az itt viselt összeállítás rendkívül egyszerű, az ítéletidőben viseltem tegnap, egy laza kutyasétára mozdultunk ki és akkor már lőttünk is pár képet, bár egyikünk sem látott túl sokat a jeges széltől és a vakító fehér hótól. Azért remélem tetszeni fognak nektek :)

09 10 11 12 13 14 15

Have a wonderful weekend, what are your plans?
XOXO,
Lidia.

Legyen csodás hétvégétek, vannak már terveitek?
XOXO,
Lídia.
4 comments on "The most beautiful puffer coat"
  1. a szett maga tetszik, és tudom, hogy a pufikabát mennyire praktikus, de nekem nagyon nem. télre gyapjúkabátjaim vannak, sosem fázom bennük. a pufikabátot egyszerűen nem érzem magaménak. de sebaj, van ilyen.=)

    ReplyDelete
  2. Ki tudja, lehet egyszer Te is elcsábulsz egyre :) Eddig én is csak szánkózáshoz hordtam ilyesmit.

    ReplyDelete
  3. Húú ez tényleg gyönyörű! Megkérdezhetem, honnan van a kabát?

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature