Top Social

What I wore at the Glamour Women of the Year Hungary 2013 party

Sunday, March 24, 2013
I already wrote about the Glamour Women of the Year Hungary 2013 in the previous post, but I wanted to make a separate one for the outfit I wore there. Recently I've visited the showroom filled with gorgeous designer pieces, it was hard to choose, but I finally managed to. Huge thank you for Dora Abodi, one of our most famous hungarian designers, she created this beautiful shirt I'm wearing.

A Glamour Woment of the Year díjátadóról már írtam nektek az előző bejegyzésben, az eseményen viselt szettemnek viszont külön posztot szántam. Nemrég a Ráday utcában lévő showroomban jártam és kiválasztottam egy darabot, amiért ezúton is hatalmas köszönet Abodi Dórának!

01

The whole 2013 spring/summer collection is about pastel colours and a unique print, that stole my heart. My personal favourite is the minidress with the peplum, but unfortunately it was a bit big for me. I still feel like you have to see the pieces. The source is the official website, you can also check the previous collections: http://www.doraabodi.com/

Az egész 2013-as tavaszi kollekcióban a pasztell színek dominálnak és egy különleges rajzos minta, ami engem nagyon megfogott. Személyes kedvencem a peplumos miniruha, de sajnos az nagy volt rám, viszont úgy érzem látnotok kell akkor is, ahogy a többi darabot is. A képek forrása a hivatalos honlap, itt tudjátok megnézni az előző kollekciókkal együtt: http://www.doraabodi.com/

da01 da02 da03 da04 da05 da06 da07 da08 da09 da10 da11

Luckily we shot the pictures right after I've brought the shirt from the Abodi showroom: on the day of the event the rain was falling hard and it was terribly cold. But on the previous day the weather was amazing, perfect for this little spring outfit. I wanted to choose a dress of course, but everything in the showroom I liked were size S, and sometimes even XS is too big for me and it has to be customized. Too bad we didn't have time for that. Fortunately, this shirt fits my size. At first I started to panic how I will style it, because I couldn't find anything that would match this wonderful piece. Then I remembered that somewhere deep in my closet I might have a light, vanilla-coloured pencil skirt. After that, the accessories were a piece of cake. The black clutch goes with the drawings on the shirt, the shoes are nude so they go well with anything, and because of the statement pattern, there is no need for huge necklaces or earrings. You always ask me to tie my hair back: this event was the right occasion to do that.
I also enclose a few pictures with the coat, just so you can see how I arrived.

Szerencse, hogy még akkor lefotóztattam a szettet, amikor elhoztam az Abodi showroomból az inget: a díjátadó napján szakadt az eső és szörnyen hideg volt. Előző nap viszont gyönyörű idő volt, tökéletes ehhez a kis tavaszias outfithez. Szerettem volna egy ruhát viselni inkább, de a showroomban minden ami tetszett, S-es volt, nekem pedig sokszor néha még az XS-es is nagy és át kell alakítani. Erre viszont már nem volt idő. Szerencsére ez az ing tökéletesen állt. Az elején kicsit pánikoltam, hogy mivel fogom kiegészíteni, nem nagyon van a szekrényemben méltó párja ennek a csodás darabnak, de aztán eszembe jutott hogy van a gardrób mélyén egy rég elfelejtett vaníliasárga ceruzaszoknyám. A többi innentől már gyerekjáték volt. A fekete borítéktáska illik az ingen lévő rajzokhoz, a cipő is semleges, a díszes mintázat miatt pedig nem volt szükség hatalmas nyakláncokra vagy fülbevalókra. Mindig kéritek, hogy hordjam gyakrabban összefogva a hajam, ez az elegáns alkalom most meg is kívánta ezt.
Pár képet csatoltam a kabáttal is, hogy lássátok, hogy érkeztem.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16


I wish you all good night, hope you had an interesting weekend! I was in Esztergom, next week I will show you the outfit I wore there :)
XOXO,
Lidia.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, remélem jól telt a hétvégétek! Én Esztergomban voltam, jövő héten megmutatom a szettet, amit ott viseltem :)
XOXO,
Lídia.
12 comments on "What I wore at the Glamour Women of the Year Hungary 2013 party"
 1. That's a very pretty shirt :)

  ReplyDelete
 2. Wow, in love with the collection, I love the button up shirts, the peplum dress and the blue leather jacket. xoxo

  stylemeetsbeauty.blogspot.ro

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glad you love it, I'm also fond of the white leather jacket from this collection :)

   Delete
 3. You look so chic. The skirt is perfect for your figure.

  www.zadinblog.com

  ReplyDelete
 4. Tulajdonképpen miért is nem mentél modellnek? Olyan hosszú, karcsú lábaid vannak, hogy csoda. :D
  Az a kabát eszméletlen gyönyörű, hol vetted?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olyan aranyos vagy, hogy ezt írod, hihetetlenül kellett ez most! Pont tegnap valaki tett egy elég gonosz megjegyzést, kicsit csúnyább szavakkal, a lényege az volt hogy túl vékony vagyok, most megmutattam neki ezt a komit :) Szerintem nem elég a vékony alkat és hosszú láb, sajnos nincs modellarcom, ahhoz nagyon szép szabályos pofi kellene, gondolom ezért nem fedeztek fel soha, de így utólag már nem bánom, akkor egy egészen más utat jártam volna be mint így. És most azt hiszem, végre ott vagyok, ahol lennem kell!
   A kabát egyébként as Asosról van :)

   Delete
 5. Csinos. Én is szeretnék egy ilyen blúzt, hüp-hüp. :)
  Nagyon titokzatos vagy,kíváncsi vagyok, milyen újdonságot tartogatsz nekünk áprilisban. Amúgy örülök, hogy újra írsz, hiányoztál. Puszi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem is csodás a blúz, de az összes többit elfogadnám, imádom mindet :D
   Aranyos vagy, hogy ezt írod, igyekszem jó blogger lenni :) Remélem áprilisban is meg tudom oldani, hogy rendszeresen írjak. Akkor teljesen a feje tetejére áll majd minden, de mindenesetre vállalkozó szellemű fotóst már találtam erre az időszakra :) Azért nem árulnék el még erről mindent, mert nem akarom elkiabálni. Sok mindennek kell klappolnia, de elvileg már csak 2 hét +/- 2-3 nap :)

   Delete
 6. GORGEOUS shirt!!! I love all the details. The pencil skirt goes perfectly with it.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much :) I was screaming from joy when I realized I have something to pair it with. You know, finding the right outfit for such a huge event, almost the event of the year, was a big stress for me :)

   Delete

Auto Post Signature

Auto Post Signature