Top Social

Yeti

Tuesday, March 19, 2013
Every cloud has a silver lining. Even the cold in March: probably these are the last days I can show you my favourite winter coats. This fur coat is one of the warmests. I couldn't resist putting a touch of pink in the outfit with the shoes and the lipstick, and this way I'm so satisfied with the result, it's "so me" :)

Minden rosszban van valami jó. A márciusi nagy hidegben is: valószínűleg ezek az utolsó napok, hogy meg tudom nektek mutatni a kedvenc télikabátjaimat. Ez a szőrmebunda az egyik legmelegebb talán az összes közül. Nem tudtam megállni, hogy ne csempésszek bele egy kis pinket a ruhaösszeállításba a cipővel és a rúzzsal, így az összhatás igazán "Lídiásra" sikerült :)

  01

I'm wearing my new leather pants I already showed you in yesterdays haul post. I paired them with a plain white turtleneck long-sleeve top. This was my most frequently worn top during the fall-winter period. By the way it is the winter alternative of the classic white t-shirt. I don't want to tell you to buy one immediately because spring and good weather are almost here, but you should definitely go and get one when fall comes (for example a black, grey, nude or red one is a great choice).
Sunglasses may seem funny or unnecessary, but learning from the "Puffer coat" photoshoot, I didn't want to go wrong this time. The icy wind and the shiny snow make me blink way too often and cause tears in the eyes, that doesn't look too good on pictures. Sunglasses not only dress you, but they protect you from these impacts.
Todays accessories are a simple clutch and a braided metal statement necklace, this one is waiting for me to wear it for about a year.
The gloves are made of real leather, I purchased them last fall, in 2 colours. I highly recommend them, they will be key pieces in your accessorie-collection. If you protect them they can be your best friends on the coldest winter days.
Hope you won't be mad at me because of the shoes. My photographer already scolded me for giving you unpractical tips such as wearing summer shoes in the winter... My answer to that: these are just ideas, that you don't have to copy, just don't take them too seriously, let them inspire you ;)

A tegnapi zsákmányos posztban már bemutatott bőrnadrág van rajtam egy egyszerű fehér garbóval, ami télen az egyik leggyakrabban hordott felsőm volt. Ez a klasszikus fehér póló téliesített változata. Nem mondom hogy ha eddig nem volt, szerezzetek be, mert mindjárt itt a tavasz és a jó idő, de ősszel mindenképpen vegyetek 1-2-t (például feketét, szürkét, nude-ot vagy pirosat szerintem érdemes).
A napszemüveg talán szükségtelennek tűnhet, de tanulva a pufikabátos sorozatból, ennek a fotózásnak a sikerét nem bíztam a véletlenre. A jeges széltől és vakító fehér hótól hunyorogni és könnyezni kezdek, ami nem mutat valami jól a képeken, a napszemüveg pedig nemcsak hogy öltöztet, de megóv ezektől a hatásoktól.
A mai outfit kiegészítői egy egyszerű borítéktáska és fekete fonott statement nyaklánc, szerintem utóbbi kb 1 éve várja hogy végre felvegyem.
A bőrkesztyűm most ősszel szereztem be, mindjárt 2 színben is - ezt is ajánlom, hiszen kulcsdarab a kiegészítők között. Ha vigyáztok rá, évekig jó barátotok lehet a hideg, téli napokon.
A cipő miatt remélem nem fogtok megkövezni, bár a fotósomtól már megkaptam, hogy miért osztogatok nektek olyan tanácsot, hogy nyári cipőt hordjunk télen... A válaszom még mindig az: ezek csak ötletek, nem kell mindent átvenni, de inspirálódni ér ;)

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

Have a fun Tuesday and a successful week everyone!
XOXO,
Lidia.

Mindenkinek vidám keddet és további sikeres hetet!
XOXO,
Lídia
5 comments on "Yeti"
 1. hú, hát ez nagyon-nagyon jó outfit lett! még ennél is (http://www.thegirlbehindthefashionmask.com/2012/02/snowy-riverside-havas-vizpart.html) jobb lett, pedig ez sem semmi! Ja, és nagyon örülök, h visszatértél :)

  ReplyDelete
 2. You look absolutely gorgeous!

  ReplyDelete
 3. IMÁDOM, olyan modern, de mégis elegáns, a New York Fashion Week jut eszembe róla!=) a bőrnadrág csodaszép, sehol nem láttam még ilyen fűzőset, nekem is sima cipzáros van. de ismét nem tudok kiemelni kedvencet, szuperül mutatnak együtt. bár a platformcipő helyett el tudnék képzelni ugyanilyen színű hegyes orrú pumps-ot, vagy valamilyen captoe cipőt is.

  ReplyDelete
 4. Ági: igen, egyébként hasonló a kettő nagyon, csak ez időjáráshoz illőbb. Bár a cipő miatt még ez sem teljesen az, de nem tudtam kihagyni :) Aranyos vagy és köszönöm!

  Lynn: Thank you Lynn!

  Apolka: De édes vagy :) Igen én sem láttam még hasonlót, úgyhogy nekem való, nem szeretném ha szembejönne az utcán :) Captoe pedig tényleg illene hozzá csak sajnos nekem még nincs olyanom. De ami késik...

  ReplyDelete
 5. Perfect perfect coat!!
  Thanks for your lovely comment, now following you.

  <3
  http://zazzish.blogspot.pt/

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature