Top Social

Layers

Thursday, April 4, 2013
There is not much benefit in this gloomy weather, but if I must name one, then layering is the first thing that comes to my mind. It's not just practical, but can also be really flashy to mix different pieces, patterns, colours and materials in one outfit. I chose a denim shirt as a base, then threw on a bold orange blazer and finished off the look with a dotted coat (not a classical leopard print, it's more a cheetah print I think). If you try it out, be brave and wear a shirt with knitted jumper and a blazer, or a simple t-shirt with a leather jacket and a faux fur vest. Only your fantasy can limit the number of the combinations :)

Blogszempontból nem sok jóval kecsegtet ez a csalóka idő, de ha mégis meg kéne neveznem egyet, akkor a rétegezést mondanám. Nem csak praktikus, de látványos is különböző darabokat egymásra pakolni, mintákat, színeket, anyagokat kombinálni egy szetten belül. Én itt egy farmeringet választottam alapnak élénk narancsszínű blézerrel és egy mintás kabáttal (nem mondanám klasszikus leopárdmintának, akkor már inkább gepárdminta :) ). Ha ti is kedvet kaptatok, bátran vegyetek fel inget kötött pulcsival és blézerrel, vagy egy egyszerű pólót bőrdzsekivel és szőrmemellénnyel... a lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt :)

06


I can't believe how my hair looks on the pictures, it's such a mess, but the miracle was that I wasn't blown away by the wind! We still had to fight for the pictures, because it constantly moved the trims of my coat and blazer, and I could barely keep my eyes open. God knows, how hard I tried, I hope you like the result :)
It shows that I voted for golden accessories again: the watch, the buttons of the blazer and my long-forgotten statement necklace bring the shine in todays outfit.
The lower part of the outfit stays simple: I'm wearing black tights, leather shorts, leather ankle boots, and let me mention the leather gloves too (they are visible on 2 pictures), but I think there wouldn't be more place for patterns or harsh colours in this outfit.


Nem hiszem el, legszívesebben sírnék, olyan bénán áll a képeken a hajam, de az volt a csoda, hogy engem nem fújt el a szél. Egyébként is megszenvedtünk a képekkel, mert hol erre fújta a ruhám, hol arra, és a szememet is nehezen tudtam nyitvatartani. Azért igyekeztem, és remélem a lényeg átjön :)
A kiegészítők terén látszik, hogy megint az aranyra szavaztam: az óra, a blézer gombjai és a rég elfeledett statement nyakláncom adják a mai szett csillogását.
Az outfit alsó része egyszerűre sikerült: fekete harisnya, bőrshort és bőr bokacsizma van rajtam és még megemlíteném a bőrkesztyűt (2 képen látszik), de ez jó is így, nem akartam több harsány színt vagy mintát , ennyi is bőven elég úgy érzem :)

02 03 04 05 01 07 08 09 10 11 12 13


Köszönöm, hogy benéztetek, szép estét!
XOXO,
Lídia.

Thank you for reading, I wish you all good night!
XOXO,
Lidia.
12 comments on "Layers"
 1. jó, ez már a sokadik elhatározás, de mostmár tényleg nem fogok hazajönni a Glamour napokról farmering nélkül!=D évek óta tervezem, de sosem veszek, na majd most. olyan jó szetteket lehet kitalálni vele!
  a széllel amúgy ma én is megszenvedtem, mikor outfitet fotóztunk, az egyik képet azért nem tettem ki, mert konkrétan egy haj volt a fejem.=DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez így van, én mióta ezt megvettem, le sem szakad rólam, legszívesebben minden nap ezt hordanám!
   Kár, hogy elmúlt április 1, egy ilyen szélfútta hajas képet kitehettél volna poénból :))

   Delete
 2. Hi, thank you for comming by again sweety!

  You look gorgeous!

  Kisses,
  Silvia

  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  ReplyDelete
 3. csodás outfit, imádom a stílusod!!
  Emma xx
  http://iemmafashion.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Drága vagy nagyon, köszönöm szépen! :-*

   Delete
 4. Gorgeous combination of elements in your outfit. I love the photo next to the orange fence ... it picks up your blazer perfectly. Have a great weekend.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, I was thinking the same :) Glad you like the outfit, wish you'll have a wonderful weekend too! :-*

   Delete
 5. I'm so jealous of your leopard coat <3 It's a perfect one!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Jane, that's sweet :))

   Delete

Auto Post Signature

Auto Post Signature