Top Social

Mustard & navy blue

Wednesday, April 3, 2013
We were very lucky, because on the day of the photoshoot the weather forecast predicted pouring rain. When we shot the last few pictures, that was when it actually started raining. Thanks to the perfect timing, we managed to capture my outfit and my hair in its original condition, and they didn't get wet at all :) One of the greatest advantages of this coat is that it's waterproof and has a hood. When I wear it, I couldn't care less about rain or snow. I know it wasn't long ago when I showed you an outfit with it, but this winter, this was my favourite coat and I felt like I have to show it to you again in a completely different style.

Nagy szerencsénk volt, aznap mikor a képek készültek, szakadó esőt mondtak. Mikor az utolsó képeket kattintottuk, akkor kezdett csak el szemerkélni, úgyhogy pont sikerült még megörökíteni a szettet és a hajam sem ázott el :) Nagy előnye ennek a kabátnak, hogy vízlepergetős és kapucnis, így talán még az esőt sem bántam volna. Tudom, nemrég volt vele poszt a blogon, de mivel ez volt a kedvenc kabátom ezen a télen, gondoltam megmutatom egy kicsit másféle stílusban is.

01

There is a leopard-overload on the blog these days, please forgive me for that (and there are 2 other outfits waiting for me to show them, with 2 different pieces decorated with this pattern. What's wrong with me? :D). I couldn't wait any longer to show you one of my recent purchases from the past weeks: this printed shirt. I've never had anything similar in my collection before, that's why I had to put my hands on it as soon as I noticed it.
Because of it's colours it goes well with lots of stuff, for example the dark brown part gave the idea to choose my brown sunglasses. One of the great principles in fashion is to avoid wearing black with brown, and black with navy blue. God knows, what I was thinking when I have put this outfit together. I just know I felt it was right. Nowadays fashion is so permissive, everything can be paired with everything, maybe this is why I thought "F**k the rules, I'm going out like this" :) What do you think, is this outfit a huge DON'T? :)

Valószínűleg túlzásba viszem már a leopárdminta-mutogatást a blogon, de kérlek, nézzétek el nekem (és még van 2 szettem lefotózva 2 másik leopárdmintás darabbal. Mi van velem? :D) Muszáj bemutatnom nektek egy viszonylag friss, 1 hónappal ezelőtti beszerzésemet: ezt a mintás inget. Még semmi ehhez hasonlóm nem volt, ezért csaptam le rá azonnal, mikor megláttam.
A rajta lévő színek miatt sok darabhoz megy, a sötétbarna része miatt esett a választásom a barna napszemüvegre például. Elvileg a fekete és a barna viselete együtt tabu, illetve a sötétkék sem szerencsés feketével hordva, nem is értem így utólag, hogy gondoltam, de valahogy az volt az érzésem, hogy egyben van. Manapság úgysem annyira szigorú a divat és minden megy mindenhez, talán ezért voltam úgy vele, hogy most felrúgom a jól bevált szabályokat, bevállalom és ma így megyek emberek közé :) Ti mit gondoltok, szerintetek is tiltólistásak ezek a színek együtt?


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13


Thank you for your kind words under yesterdays post, some of you gave me really great ideas :) I usually don't have emotional outbursts, but it really means so much that you are so constructive and support me with your comments. This is what always reminds me that it's worth it. Yesterday something really amazing happened, I met 2 of my readers, Adri and Livia, and they took home a pair of my shoes and 2 other pieces from the Blogsale :) Being so overjoyed, I decided to find some other stuff to sell, if you want, check it out HERE.
I wish you a lovely day!
XOXO,
Lidia.

Köszönöm a hozzászólásokat a legutóbbi bejegyzésnél, adtatok nagyon jó ötleteket, örülök hogy vagytok :) Nem szoktam ilyen túláradó érzelmeket kifejezni itt a blogon, de tényleg nagyon jól esik, hogy írtok és konstruktívan hozzászóltok, ezért tényleg érdemes csinálni. Tegnap történt még valami szuper, 2 lánnyal is találkoztam, Adrival és Líviával, akiknél végre otthonra lelt az egyik cipő és 2 ruha a Blogsaleből :) Ennek örömére kerestem még pár dolgot, amivel kiegészítettem, megnézhetitek ITT, hátha van valami ami megtetszik.
Csodás napot kívánok nektek!
XOXO,
Lídia.
12 comments on "Mustard & navy blue"
 1. Nagyon örülök hogy személyesen is találkozhattunk :) kár hogy utána mindenki sietett a dolgára :) jó lett volna egyet kávézni stb :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen én is úgy örülök! Tényleg kár, aznap már 3 helyen voltam és már mentem is tovább, de nagyon feldobott, hogy jó volt Rád a bakancs! Remélem sok mindenhez fel tudod majd venni :)

   Delete
  2. óóó :) ma abban voltam meg tegnap is, este felkellet vennem mert nem bírtam ki :) a kabátot hol vetted ? :) olyan klassz :P már láttam pár emberen :)
   jah amúgy ma a metron,odajött egy csaj hozzám hogy hol vettem a bakancsomat,mert ő is ilyet szeretne :) mondtam neki hogy tőled :) és hogy olvassa a blogot :) mert nagyon jó . Szóval remélem gyarapodik legalább egy emberrel az olvasói köröd :)

   Delete
  3. Nem mondod! Ez nagyon komoly :)) Nekem is volt egy ilyen sztorim, most ősszel. Augusztusban rendeltem a bakancsomat Andytől, és kb egész ősszel le sem szakadt rólam. Épp jövök ki a Zara-ból, egy lány meg épp befelé ment és megállított az ajtóban hogy nagyon jó ez a bakancs, honnan van :D Aztán én is meséltem neki :)
   Aranyos vagy, hogy ajánlottál, köszönöm :)
   Ez a kabát pont Zara amúgy :) Én is sok lányon láttam már, de ettől még imádom! Pedig nem szeretem általában a tucatdarabokat, de ezúttal nem érdekelt :))

   Delete
 2. I am much older than you (50) and am not a fashionista at all ... I love reading your blog.

  Remember rules are made by other people but there is nothing written that says that we need to accept those rules as the truth for us.

  Black and brown and black and blue are perfect colours to wear together ... just keep doing what you do. You are a lovely young lady and I am sure you inspire a whole lot of young people with your style ~ and even some of us older people!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dear Lynn! Your comments mean a lot to me. Thank you for always returning, even after I neglected You and the readers for so long :) You are so right about rules :) Sometimes its good to follow them, but sometimes you've got to break free from them and follow your intuition :) Thank you for sharing your thoughts with me, I tell you that reading this was an inspiration for me too. Take care, kisses! xx

   Delete
 3. szerintem szuperek ezek a színek együtt, nem lóg ki egyik darab sem. nagyon tetszik a leopárdminta mustársárgával való párosítása, még sosem jutott eszembe, máson sem láttam, de működik.=) btw ma olasztanulás közben eszembe jutottál.=) volt egy szöveg aminek az utolsó mondata az volt, hogy io usciró con Lidia e Chiara, az uscire itt olyan, mint a to go out, szóval elmegyek Lídiával és Chiarával szórakozni, és elképzeltem, hogy Chiara Ferragni, te meg én elmegyünk bulizni.=D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Örülök, hogy Te is így látod, akkor annyira nem is lőttem mellé :) Én sem láttam még máson, csak egy megérzés volt, hogy ezt vegyem fel.
   Ez nagyon aranyos :)) Vicces, hogy ezt most írod, mert én meg pár napja Chiarával álmodtam, valami bálon voltam valakivel és ő egy menyasszonyi ruhában szaladgált a fotósok elől egy másik szőke lánnyal és nem hagyták senkinek hogy lefotózzák őket. Én meg rohantam utánuk és aztán kérleltem hogy csináljunk közös képet. Végül beleegyezett. Vicces volt :)

   Delete
 4. miért nem írod ki mostanában, hogy mi honnan van?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem csak mostanában, már jó ideje nem :) 2 okból:
   -volt egy pár komment, hogy minek írom ki mi honnan van, úgyis mindig ugyanazokat hordom...
   -egyébként sem szeretném, hogy az emberek számításokat végezzenek, mi mennyibe került és honnan van rá pénzem.

   Delete
 5. Replies
  1. Thanks Mai, glad you like them :)

   Delete

Auto Post Signature

Auto Post Signature