Top Social

Tweed & mint

Thursday, April 18, 2013
This beautiful spring weather is the best inspiration for dressing up. This year I only showed you one outfit with a skirt, so it was about time to make another one. The blazer and the clutch makes it slightly elegant, I had to go for a business meeting after the photoshoot, and it was held at a really nice place where looking good was essential.

Ez a szép tavaszi idő a legjobb inspiráció az öltözködéshez. Idén még csak egy szoknyás szettet mutattam meg a blogon, szóval épp itt volt már az ideje ennek. Elég alkalmi jellege van a blézer és a clutch miatt, én a fotózás után egy üzleti megbeszélésre mentem, amit olyan helyen tartottak, ahol fontos volt a megjelenés.

01

Violet & mint are one of my favourite colour combinations, I wore it quite a lot last year. For example when I introduced my bike on the blog (post here) you could see me in similar colours.
This reminds me that finally the weather lets me to ride my beloved bicycle. I find time to cycle every day, it gives me so much pleasure. Sometimes I bring my little dog along, though it was a bit strange for her at first, but I think she will get used to it. She is so adorable blinking out of the basket, and people are fond of her when they notice :)
The fact that now I can train and run outdoors also makes me overjoyed. I have been waiting for this for so long. The delight of motion is deliberating, I feel much more balanced, not to mention it is a great relieve from stress and the daily pressures.

A lila és a menta páros az egyik kedvenc színkombinációm, tavaly is elég sokszor volt rajtam ilyesmi. Az egyik outfitet még a blogon is megörökítettem, amikor először bemutattam nektek a biciklimet (bejegyzés róla itt).
Erről eszembe jutott, hogy most hogy itt a jó idő, végre újra biciklire pattanhattam, minden nap megragadom a lehetőséget, hogy ezt az élvezetes közlekedési módot válasszam. A kiskutyám is néha velem jön, bár még elég új ez neki, de szerintem hamar meg fogja szokni. Tündéri, ahogyan figyelget kifelé a kosárból, az emberek pedig mindig elolvadnak, mikor meglátják :)
Ami még nagy boldogság számomra, hogy újra elkezdtem futni és edzeni a szabadban. Alig vártam már ezt. Hihetetlenül felszabadító a mozgás öröme, sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, arról nem is beszélve hogy szuper feszültség- és stresszoldó.

02 03 08 04 05 06 07 09 10 11 12 13
14


Wishing you a lovely day!
XOXO,
Lidia.

Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.
10 comments on "Tweed & mint"
 1. nagyon szép ez a színpár, az egész outfit tetszik!=) nekem sajnos nem állnak jól az ilyen szoknyák, pedig szuper darab. fehér cipőt én is szeretnék, a G-napokon végül nem vettem, majd a leárazásokon. vicces egyébként, utoljára fehér cipő az elsőáldozásomkor volt rajtam.=)
  lenne egy kérdésem: egyik nap anyukám régi ruhái között kutatva találtam egy szűk, oldalt hasított, teveszínű maxiszoknyát. inkább téli darab, mert elég vastag. te milyen cipővel párosítanád? a szoknya tetszik, szeretném hordani, de fogalmam sincs, milyen cipővel. köszi a választ!=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De klassz! Igazi kincsre leltél, tudod? :) Valamelyik nap én egy csíkos, oldalt hasított maxiszoknyában indultam útnak, hozzá a hologrammos, telitalpú bokacsizmámat vettem fel. Ebből kiindulva, én mindenképpen magassarkúval javaslom, mert itt elég nagy hangsúlyt kap a láb, a magassarkú pedig szebb formát ad neki. Szerintem egy hegyesorrú, platform nélküli cipő jó választás lenne hozzá. Színben én feketére, bézsre, fehérre, nude-ra, pirosra gondoltam.
   Rajtam ezt megelőzően a szalagavatómon volt utoljára fehér cipő, de máshová nem is hordtam többé. Még megvan egyébként, az is hegyesorrú. Gondolkoztam is rajta, hogy be merjem-e vállalni outfit posztban, csak épp egy gondolatnyit hosszabb a hegyes része, mint a most trendi daraboknak. Aztán inkább letettem róla, ki tudja, talán még az a fazon is visszajön a divatba.

   Delete
  2. akkor szerintem fekete hegyes orrú cipő és bézs bokacsizma lesz hozzá a befutó. köszönöm a segítséget!=) soha nem gondoltam volna, hogy valaha maxiszoknyát fogok hordani, de hát egyszer élünk.=)

   Delete
  3. Kíváncsi vagyok a szoknyára, majd mutasd meg :) Tudod, én azt vallom, hogy soha ne mondd hogy soha. Megjártam már azzal, hogy azt mondtam nem hordanék melegítőt utcára, aztán mégis csináltam egy magassarkú+blézer+melegítőnaci outfit posztot, legutóbb pedig még a sportcipőt is bevállaltam. Szóval már nem teszek elhamarkodott kijelentéseket :)

   Delete
 2. your cropped tweed jacket is so cute and just pairs perfectly with these pastels!
  Chic on the Cheap

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Lyddie, glad you like it! :-*

   Delete
 3. Very pretty outfit. Enjoy the warmer weather. Here in South Africa we have been suddenly dropped into winter.

  ReplyDelete
 4. Szia! Ha üzleti megbeszélés, akkor ennél legalább 15 cm-rel hosszabb szoknyát illene felvenni szvsz. Ez a hossz nekem oda kissé "útszéli". A szűk felső helyett is inkább vmilyen blúzt vettem volna fel,ami nem ilyen szűk és b.like és esetleg nem azt hangsúlyozza,hogy mennyire vékony vagy.
  Ebben a szettben bicikiztél? Merész vagy :)
  Amúgy hol a sapkád? :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature