Top Social

Image Slider

Tweed & mint

Thursday, April 18, 2013
This beautiful spring weather is the best inspiration for dressing up. This year I only showed you one outfit with a skirt, so it was about time to make another one. The blazer and the clutch makes it slightly elegant, I had to go for a business meeting after the photoshoot, and it was held at a really nice place where looking good was essential.

Ez a szép tavaszi idő a legjobb inspiráció az öltözködéshez. Idén még csak egy szoknyás szettet mutattam meg a blogon, szóval épp itt volt már az ideje ennek. Elég alkalmi jellege van a blézer és a clutch miatt, én a fotózás után egy üzleti megbeszélésre mentem, amit olyan helyen tartottak, ahol fontos volt a megjelenés.

01

Layers

Thursday, April 4, 2013
There is not much benefit in this gloomy weather, but if I must name one, then layering is the first thing that comes to my mind. It's not just practical, but can also be really flashy to mix different pieces, patterns, colours and materials in one outfit. I chose a denim shirt as a base, then threw on a bold orange blazer and finished off the look with a dotted coat (not a classical leopard print, it's more a cheetah print I think). If you try it out, be brave and wear a shirt with knitted jumper and a blazer, or a simple t-shirt with a leather jacket and a faux fur vest. Only your fantasy can limit the number of the combinations :)

Blogszempontból nem sok jóval kecsegtet ez a csalóka idő, de ha mégis meg kéne neveznem egyet, akkor a rétegezést mondanám. Nem csak praktikus, de látványos is különböző darabokat egymásra pakolni, mintákat, színeket, anyagokat kombinálni egy szetten belül. Én itt egy farmeringet választottam alapnak élénk narancsszínű blézerrel és egy mintás kabáttal (nem mondanám klasszikus leopárdmintának, akkor már inkább gepárdminta :) ). Ha ti is kedvet kaptatok, bátran vegyetek fel inget kötött pulcsival és blézerrel, vagy egy egyszerű pólót bőrdzsekivel és szőrmemellénnyel... a lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt :)

06

Mustard & navy blue

Wednesday, April 3, 2013
We were very lucky, because on the day of the photoshoot the weather forecast predicted pouring rain. When we shot the last few pictures, that was when it actually started raining. Thanks to the perfect timing, we managed to capture my outfit and my hair in its original condition, and they didn't get wet at all :) One of the greatest advantages of this coat is that it's waterproof and has a hood. When I wear it, I couldn't care less about rain or snow. I know it wasn't long ago when I showed you an outfit with it, but this winter, this was my favourite coat and I felt like I have to show it to you again in a completely different style.

Nagy szerencsénk volt, aznap mikor a képek készültek, szakadó esőt mondtak. Mikor az utolsó képeket kattintottuk, akkor kezdett csak el szemerkélni, úgyhogy pont sikerült még megörökíteni a szettet és a hajam sem ázott el :) Nagy előnye ennek a kabátnak, hogy vízlepergetős és kapucnis, így talán még az esőt sem bántam volna. Tudom, nemrég volt vele poszt a blogon, de mivel ez volt a kedvenc kabátom ezen a télen, gondoltam megmutatom egy kicsit másféle stílusban is.

01

Parka with western boots and fur

Tuesday, April 2, 2013
After the wildness in the last post, let's see some modesty - because diversity makes the world go round. There has to be posts like this too. This is the outfit I wore yesterday. I have older pictures too, but I neglected this coat for so long, that I couldn't wait any longer to show a new one with it. Finally the sun was shining and the temperature was a positive number, so I could pull this poor little spring parka out from my closet. I tell you, she couldn't wait for me to wear her :) Today you can see my new leather bag I already showed you in my Fashion Days haul post. I paired it with a faux fur collar and matching shoes. I forgot to remind you in the last post that I was wearing my new white shirt there, but probably most of you have already noticed :)

A legutóbbi vadság után jöjjön egy kis visszafogottság - hiszen fő a változatosság. Kell ilyen is, olyan is. Tegnap ezt az összeállítást viseltem, bár vannak pár nappal ezelőtti fotóim is már, csak olyan rég posztoltam már szettet ezzel a kabáttal, hogy muszáj ezt közzétennem előbb. Végre csodás napsütés és pluszok is voltak, ezért elővehettem a szekrény mélyéről a régóta ott szomorkodó tavaszi parkamat. Ma láthatjátok debütálni a Fashion Days-es posztomban már említett bőrtáskát is, ehhez passzintottam a szőrmegallért és a cipőt is. El is felejtettem az előző bejegyzésben említeni, hogy ott pedig már az új fehér ingemet viselem, de valószínűleg úgyis sokatoknak feltűnt :)

01

Auto Post Signature

Auto Post  Signature