Top Social

Boyfriend jeans

Monday, November 17, 2014
Let's see another recent outfit. Amazing, that I could still stroll around the streets in 7/8 jeans and a blazer and not feel cold :) I've a feeling that it won't last long. But until then, I just enjoy it and go on photoshoots as much as possible. In the autumn/winter season I have less work, which I wasn't so happy about at the first place, but then I realized what a great chance it is to spend more time with my loved ones, myself and beloved activites. Such a cliché, but fits here so well: "When life gives you a lemon, eat it with tequila!" Well I'd rather opt for Jager, but hey, you get the point ;)

Ez most egy új képsorozat lesz. Elképesztő, hogy novemberben még kényelmesen sétálgathatok 7/8-os farmerben és blézerben, és nem fázom :) Van egy olyan érzésem, ez már nem sokáig lesz így. De addig is kiélvezem és annyit járok el fotózni, amennyit csak tudok. Ilyenkor az őszi/téli szezonban kevesebb a munkám, aminek az elején annyira nem örültem, de rájöttem, ez csodás lehetőség arra, hogy még több időt szánjak a szeretteimre, magamra és számomra kedves tevékenységekre. Ide illik a kedvenc közhelyem: "Ha az élet citrommal kínál, igyál hozzá tequilát!"  Habár én inkább a jégerre szavazok. De na, értitek a lényeget ;)

01

I was searching for the perfect ripped boyfriend jeans for a long time. These were ordered online, which always has a risk, that the piece may not fit you like a glove. Funny, cos' I'm that type of girl who can buy anything, still it will be too large for her and it has to be tightened. This is I think the first purchase, that I wish was more loose-fitting. You know, good boyfriend jeans are never too tight.
I want to get my hands on a loose pair also that's slightly darker and has less ripping. Then I can finally tell you I found the perfect ones. Let me know if you have any suggestions on that!
By this time I'm sure you've seen tons of inspirational outfit pictures how to wear these. I wasn't risking too much with this combination: pretty high heels, simple tee, tailored blazer always do the trick. Date, lunch with friends or a saturday night party? Go for it!

Sokáig kerestem a tökéletes szakadt boyfriend nacit. Ezt a netről rendeltem, aminek megvan az a veszélye, hogy élőben nem lesz pont olyan, ahogy elképzelted. Vicces, mert én vagyok az a típus, aki bármit vesz, túl nagy lesz rá és be kell szűkíteni. Ez az első olyan darabom, aminél azt kívántam, bár bővíteni lehetne. Hiszen egy jó boyfriend farmer egy kicsit mindig lóg.
Be akarok szerezni egy bővebb változatot, kicsit sötétebb színben és kevesebb szaggatással. Akkor tényleg elmondhatom majd, hogy megtaláltam a tökéleteset. Ha van ötletetek, melyiket érdemes, írjátok meg!
Már biztosan rengeteg inspirációs képet láttatok, hogyan érdemes hordani ezt a darabot. Én most nem kockáztattam túl sokat: egy csinosabb magassarkúval, egyszerű felsővel és nőies blézerrel működni fog bármikor. Randira, baráti ebédhez vagy szombat esti bulihoz is jó választás.


02 03 04 05 06 07 08 09 10
Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature