Top Social

Flashback 2012

Tuesday, November 25, 2014
Probably I don't have as many pictures about any of my clothes as I have from this light blue denim maxi skirt. I wore it a hundred times between 2011 and 2014. I feel that because it played a big part in my last 3 years, it sure deserves a post here. I got the skirt as a present and whatever fashion may come and go, this one will always have a special place in my wardrobe (and my heart).
Recently I came across around 1000 outfit pictures about it on my computer when I was sorting it out. So I picked the best 17 and I'd like to show them. Take it as a "1 skirt - 3 ways" kind of post. I'm curious which one you like the most.

Talán egy ruhadarabomról sincs ennyi képem, mint erről a világoskék farmerszoknyáról. 2011 és 2014 között rengetegszer volt rajtam. Úgy érzem, mivel ennek a három évemnek meghatározó szereplője volt, megérdemel egy külön bejegyzést. A szoknyát ajándékba kaptam és bármi is legyen a divat, mindig is kiemelt helye lesz a szekrényemben (szívemben).
Nemrég kb. 1000 eddig sehol közzé nem tett szoknyás képet találtam a gépemen rendszerezés közben. Ezeket most kiválogattam és a legjobb 17-et szeretném megmutatni. Tekintsétek egy "1 szoknya - viseld háromféleképpen" típusú bejegyzésnek. Aztán kíváncsi vagyok, szerintetek melyik sikerült a legjobban.

00

The first outfit is a little odd-one-out, because it's not the same skirt as you can see in the following 2. They are actually almost identical, but this one doesn't have a slit in the back. You may ask: why do you need 2 same stlye and coloured pieces? Simple: a girl can never have too many skirts!

Az első szett egy kicsit kilóg a sorból, ez ugyanis nem ugyanaz a szoknya, mint a másik kettő összeállításban. Majdnem teljesen ugyanolyan, csak hátul nincs rajta slicc. Hogy minek két majdnem teljesen ugyanolyan darab? Egyszerű a válasz: egy lánynak sosem lehet elég szoknyája :)

01 02 03 04 05 06


While the first one had a bit more casual vibe with the funky ankle boots and the Micky Mouse tee, this outfit has a more feminine touch. Even though each piece is rather laid back separately, I'd still wear the ensemble for a date. It has just the right balance with the loose top and the tight skirt, and comfy enough with the wedges.

Míg az első inkább bohókás és kislányos a Mickey egeres felsővel és a szokatlan bokacsizmával, a következő szett a nőiesebb vonalat képviseli. Bár külön-külön minden ruhadarab visszafogott, mégis bátran ajánlanám magát az együttest pl. egy randira. Pont megvan ugyanis az egyensúly benne a laza felsővel és a szűk szoknyával és elég kényelmes viselet a telitalpú cipő miatt.

07 08 09 10 11 12

To maintain the contrast, the last outfit is the extreme one. Trust me, it's not something easy to wear, hence the tight skirt and the sky high heels, but trust me: you can't even walk with them on the street unnoticed. Or maybe I'm just too tall like that, around 1.90. Pictures were made during a late fall holiday at lake Balaton, so at least we didn't have to worry about the nosy ones.

Hogy meglegyen a kontraszt, az utolsó outfit egy kicsit extrémebb lesz. Már viselni sem egyszerű a szűk szoknya és az extra magas cipő miatt, de az biztos, hogy az utcán nem nagyon mennek el mellettem ilyenkor közömbösen az emberek. Bár lehet az is közrejátszik, hogy ilyenkor kb. 190 cm magas lehetek. A képek egyébként egy késő őszi "nyaralás" során készültek a Balatonnál, úgyhogy legalább nem sok bámészkodó akadt.

13 14 15 16 17

És egy zene, ha már nosztalgiázunk és régi képeket nézegetünk. Mert egyszer minden elmúlik.

Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature