Top Social

Je ne sais quoi

Wednesday, November 12, 2014
1 year and 7 months... that's exactly how long I haven't been blogging. Though there wasn't a day I didn't think about it. Whenever someone asked about it, I answered sadly "It's hidden, but someday I may start it over again." I have 2 loves in my life: flying and styling. My life turned out in a way that I had to choose from the 2 of them. Until now... Everyone needs a hobby... and for me what else could that be? - blogging. Finally nothing and noone can tell me what to wear, where to go, how to live my life... so I can live for my passions again.

1 év és 7 hónap... pontosan ennyi ideje nem blogoltam. Pedig majdnem mindennap eszembe jutott. Akármikor kérdezte valaki, mi van vele, mindig bánatosan feleltem, hogy el van rejtve és egyszer remélem még újra kezdhetem. Két szerelmem van az életben: a repülés és az öltözködés. És úgy alakult az életem, hogy választanom kellett a kettő között. Egészen mostanáig. Mert egy hobbi mindenkinek kell... s ez lenne - mi más, mint - a blogolás. És mivel most már senki és semmi nem szól bele, hogy mit vegyek fel, hová menjek, hogy éljem az életem, újra hódolhatok a szenvedélyeimnek.

01

2014 was such an interesting year - I collected hundreds of pictures and I can't wait to show them. This outfit is the most striking one of all, so it's perfect for starting over. I can say I'm lucky for traveling to many places as a tourist in the past few months. I always bought some little surprise treat for myself as a souvenir, but which gave me the most was probably London. The coat I'm wearing here is also a recent purchase from there. It was so fun btw to go into these shops for the first time of my life, that I used to adore from a distance for years, maybe risking an order online from time to time. But now... I could finally get lost in the multi-storied River Island, Miss Selfridge, Warehouse, Topshop, Dorothy Perkins, Next, New Look shops. As a true coat-fan, I fell in love with 4 coats, but they cost so much together so I asked my friends on facebook to help me and posted a picture there from each. I wanted to take the coat with the moast votes. After half an hour of calculating, and considering all comments and likes, still unable to decide I took all of them. (I wish I was blogging that time and could have shared it with you as well.) Long story short: this coat got the most votes! Despite the topic is still London, couldn't resist giving a little french twist with the beret and matching my favourite red lipstick to it.
The skirt is one of my older online purchases: I'm obsessed with it's asymmetric cut, the low back and short front part. So chic.
You may remember the shoes from my Fashion Days haul post. I don't remember showing them as part of an outfit. If not, it was about time after these years.
That's it for now, let the pictures do the rest of the talk... please forgive me for my English grammar mistakes. It's been a while you know... ;)

Izgalmas év volt eddig 2014 - rengeteg képet halmoztam fel, és alig várom, hogy mindet közzétegyem. Ez a ruha-összeállítás szerintem az összes közül a legütősebb, úgyhogy tökéletes újrakezdésnek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az elmúlt pár hónapban sokfelé jártam turistaként. Valami apró beszerzéssel mindig gazdagodtam ezeken a helyeken, de ahonnan a legtöbb emléket hoztam haza, az talán mégis London volt. A képeken látható kabát is innen jött velem. Vicces volt bemenni életemben először azoknak a márkáknak a boltjaiba, amiket éveken át távolról imádtam, néha-néha megkockáztatva egy internetes rendelést. De most... végre tobzódhattam a több emeletes River Island, Miss Selfridge, Warehouse, Topshop, Dorothy Perkins, Next, New look boltokban. Kabátmániásként 4 kabáton akadt meg a szemem, de együtt kicsit sokba kerültek, így kiraktam róluk 1-1 képet Facebookra, hogy segítsenek az ismerőseim választani. A legtöbb szavazatot kapó kabit akartam hazahozni. Fél óra dilemma, rengeteg komment és like után döntésképtelenségemben elhoztam mindet. (Persze megint rám tört a nosztalgia: milyen jó lenne, ha most a blogon ezt megoszthatnám veletek és segítenétek dönteni.) Azt azért megemlíteném, hogy ez a kabát kapta a legtöbb szavazatot. London ide vagy oda, a sapi ad egy kis franciás beütést a szettnek, amihez nem hagyhattam ki a kedvenc vörös rúzsomat.
A szoknya egy régebbi netes rendelés eredménye: teljesen beleszerettem az aszimmetrikus fazonba, hogy elől rövid, hátul hosszú: ápol és eltakar, viszont kellően rafinált.
A cipőre talán emlékeztek még a Fashion Days haul posztból. Nem is tudom, mutattam-e már nektek outfit részeként a blogon. Ha nem, akkor éppen ideje volt ennyi év után.
Ennyi bevezető elég is a témáról, beszéljenek a képek... most lefordítom angolra a szöveget, rég csináltam ilyesmit, szóval előre is elnézést a hibákért.

02 03
04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature