Top Social

Wear red!

Tuesday, December 2, 2014
December's here. Sorry for the weather-unappropriate pictures, we shot them weeks ago. I've been a red-maniac for a while now. Rouge, skirt, top, trousers, coat... I gotta have them. I just need a beautiful pair of shoes and a nice bag in my collection. I'm sure it won't be long though...

Beköszöntött a december. Ezért előre is elnézést a pár héttel ezelőtt készült képekért. Már jó ideje tart nálam a vörös-mánia. Rúzs, szoknya, felső, nadrág, kabát... jöhet mind! Már csak egy szép cipő és táska hiányzik a gyűjteménybe. Ami késik...

01


I tend to wear lots of matchy-matchy outfits nowadays. It's just somehow giving me more confidence, sticking to the good old basics. Back in the days I didn't really care about how many colours I was wearing, what matches what, but now I only feel the harmony in an outfit if it has few colours and the pieces go with eachother. I'm sure you've noticed that I changed the blog's name. I left the word "fashion" too. In the classic way I was never fashionable. I built in a key piece in every season to my wardrobe that was close to my heart. But I'm such a non-conformist in some ways so I don't let trends control my style. You can see that I don't throw out something just because it's old and not fashionable. If I still like it and it's in a good condition, then why should I? I also buy less clothes. I'm a bit more grown-up now when it comes to dressing up.
Mentioning the blog's name. I owe you a little detailed explanation. Being 25 a woman doesn't need masks anymore. Ideally she found herself and she is fully aware of her personal traits and imperfections. Now I feel I've grown up and I know who am I. What my goals,dreams and aspirations are.I'm not that naive girl who I used to be anymore. So the girl behind the fashion mask is past tense.
But why "Sky high heels"? I love shoes, especially high heels. The higher, the better. But what I really adore is the Sky. My sign is aquarius, those who know something about astrology already know it's an air sign. I don't believe in coincidences. What I do believe in is that you have a destiny that you can fulfill if you follow the signs and impulses. For a long time now I'm longing to the clouds, to travel and to experience the excitement that comes with flying. My natural environment is 35000 feet. And in English there is this expression "sky high heels" that I felt suited my kind of personal style blog so well.
That's it for now. I promise these pictures are just a warm up. There is something in progress... And I'm so excited to share it here soon :)Mostanában sok matchy-matchy összeállítás volt rajtam. Egyszerűen több önbizalmat ad ha visszanyúlhatok a biztos alapokhoz. Régebben nem nagyon ügyeltem rá, hány szín van rajtam, mi passzol mihez, manapság viszont csak akkor érzem a harmóniát az összeállításban, ha kevés színt viselek és valamennyire összhangban vannak egymással. Egyébként biztos észrevettétek, hogy megváltozott a blog neve. Elhagytam a fashion szót is. A klasszikus értelemben sosem voltam divatos. Minden szezonban beépítettem valamit a ruhatáramba, amit a magaménak éreztem. De túlságosan is szabad szellemű vagyok ahhoz, hogy az adott trend skatulyájába húzzam magam. Láthatjátok, hogy nem válok meg valamitől, ami régi, csak azért mert már nem divatos. Ha még tetszik, szép állapotban van és feldobja a szettet, akkor miért válnék meg tőle? Kevesebb ruhát is veszek mostanában. Kicsit kezdek megkomolyodni, ami az öltözködést illeti.
Ha már a blog új nevét említettem... tartozom egy rövid magyarázattal hozzá. 25 évesen egy nőnek már nem kellenek maszkok. Jó esetben megtalálta önmagát és tisztában van értékeivel, hiányosságaival. Most érzem úgy, hogy felnőttem és végre tudom, ki vagyok én. Mik a céljaim, álmaim és vágyaim. Már nem is vagyok az a naiv kislány, aki voltam. Szóval The girl behind the fashion mask teljesen a múlté.
Hogy miért "Sky high heels"? Imádom a cipőket, különösen a magassarkúkat. Minél magasabb, annál jobb. De amit még ennél is jobban szeretek, az az ég. A csillagjegyem ugyanis vízöntő, asztrológiában jártasak tudják, hogy ez levegő jegy. Nem hiszek a véletlenekben, abban viszont annál inkább, hogy van egy számodra megírt sors, amit beteljesíthetsz, ha követed a jeleket és a sugallatokat. Régóta ösztönösen vonzódom a fellegekbe, vágytam az utazás és a repülés izgalmára. A természetes környezetem 35000 láb magasan van. Az angolban pedig van ez a vicces kifejezés, amit mi tűsarkúnak hívunk, az náluk "égigérő sarkak". Vagy valami ilyesmi. Úgy éreztem, ez lesz a tökéletes név az én sajátos blogomnak.
Most egyelőre ennyit. Ígérem, hogy a mostani képek még csak a kezdet. Valami készül. Én pedig már nagyon izgatott vagyok, hogy megosszam itt is :)


02 03 04 05 06 07 08 09 10
Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature