Top Social

Image Slider

Flashback 2012

Tuesday, November 25, 2014
Probably I don't have as many pictures about any of my clothes as I have from this light blue denim maxi skirt. I wore it a hundred times between 2011 and 2014. I feel that because it played a big part in my last 3 years, it sure deserves a post here. I got the skirt as a present and whatever fashion may come and go, this one will always have a special place in my wardrobe (and my heart).
Recently I came across around 1000 outfit pictures about it on my computer when I was sorting it out. So I picked the best 17 and I'd like to show them. Take it as a "1 skirt - 3 ways" kind of post. I'm curious which one you like the most.

Talán egy ruhadarabomról sincs ennyi képem, mint erről a világoskék farmerszoknyáról. 2011 és 2014 között rengetegszer volt rajtam. Úgy érzem, mivel ennek a három évemnek meghatározó szereplője volt, megérdemel egy külön bejegyzést. A szoknyát ajándékba kaptam és bármi is legyen a divat, mindig is kiemelt helye lesz a szekrényemben (szívemben).
Nemrég kb. 1000 eddig sehol közzé nem tett szoknyás képet találtam a gépemen rendszerezés közben. Ezeket most kiválogattam és a legjobb 17-et szeretném megmutatni. Tekintsétek egy "1 szoknya - viseld háromféleképpen" típusú bejegyzésnek. Aztán kíváncsi vagyok, szerintetek melyik sikerült a legjobban.

00

10 tips to make you feel better

Monday, November 24, 2014
I'm not the kind of girl who's mood can be ruined by bad weather. If it's gloomy out there, it's a wonderful opportunity for me to shine in a colourful outfit. I'm sure you noticed that wearing some certain colours do cheer you up. On days like these - like the one today - I try to wear even more colours than usually instead of the classic black or grey.

Nem vagyok az a fajta, akinek elronthatja a kedvét egy borús nap. Ha szürke az idő, az egy csodás lehetőség, hogy még inkább kitűnjünk egy színes ruhaösszeállítással. Egyébként biztos ti is megfigyeltétek már, hogy bizonyos színek alapból jobb kedvre derítenek. Én az ilyen napokon - amilyen ez is - még inkább arra törekszem, hogy a jól bevált szürke és fekete helyett valami színt is csempésszek az aznapi szettembe.

Untitled

If you feel sad or moody on a rainy day, it's good to have some tricks in your sleeves to cheer you up. Some ideas:

1. Bring out your creative side.
Everyone has a hobby they are good at. I like to lay in bed and sort out my new pictures, organize them, write a text about them, translating and creating a post. But if you like to sing, play an instrument, paint, then go for it! Maybe write a short novel. Make a montage on your wall. Draw, plan, create something. Anything - that makes you happy :)


Ha gyakran érzitek kedvetlennek magatokat egy esős, borús napon, érdemes pár hangulatjavító trükkhöz folyamodni. Íme pár ötlet:


1. Vedd elő a kreatív éned.
Mindenkinek van valami hobbija, amiben kiélheti magát. Én ilyenkor szívesen bekuckózom az ágyamba és válogatom, rendezgetem a képeimet, amit aztán bejegyzésbe illesztek, majd szöveget írok hozzájuk és fordítok. De ha Te szeretsz énekelni, hangszeren játszani, festeni, akkor rajta! Esetleg írj egy rövid novellát. Készíts montázst a faliújságodra. Rajzolj, tervezz, alkoss valamit. Bármit - ami boldoggá tesz :)

TRAVEL - OXFORD

Wednesday, November 19, 2014


01

Boyfriend jeans

Monday, November 17, 2014
Let's see another recent outfit. Amazing, that I could still stroll around the streets in 7/8 jeans and a blazer and not feel cold :) I've a feeling that it won't last long. But until then, I just enjoy it and go on photoshoots as much as possible. In the autumn/winter season I have less work, which I wasn't so happy about at the first place, but then I realized what a great chance it is to spend more time with my loved ones, myself and beloved activites. Such a cliché, but fits here so well: "When life gives you a lemon, eat it with tequila!" Well I'd rather opt for Jager, but hey, you get the point ;)

Ez most egy új képsorozat lesz. Elképesztő, hogy novemberben még kényelmesen sétálgathatok 7/8-os farmerben és blézerben, és nem fázom :) Van egy olyan érzésem, ez már nem sokáig lesz így. De addig is kiélvezem és annyit járok el fotózni, amennyit csak tudok. Ilyenkor az őszi/téli szezonban kevesebb a munkám, aminek az elején annyira nem örültem, de rájöttem, ez csodás lehetőség arra, hogy még több időt szánjak a szeretteimre, magamra és számomra kedves tevékenységekre. Ide illik a kedvenc közhelyem: "Ha az élet citrommal kínál, igyál hozzá tequilát!"  Habár én inkább a jégerre szavazok. De na, értitek a lényeget ;)

01

"...Cause we never go out of style..."

Saturday, November 15, 2014
I mentioned that I have plenty of photos I want to share. While browsing among them, I found these oldies, because they were taken exactly 2 years ago during a late fall holiday by lake Balaton. I feel they have a place here for sure, because even after such a long time, it's good to look at them though most of my old outfits differ so much from my current style. Unbelievable, how much one can change in just 2 years of time.

Említettem, hogy rengeteg fotósorozat van, amit szeretnék megosztani. Ezek között böngészve találtam erre a régiségre, mert pontosan 2 éve készült egy késő őszi balatoni pihenés során. Úgy érzem, mindenképpen helye van a blogon, mert még ennyi idő elteltével is jó érzés ránézni a képekre, pedig a legtöbb régi szettem már teljesen eltér a mostani stílusomtól. Hihetetlen, mennyit tud változni az ember mindössze 2 év alatt.

01

London - útinapló

Friday, November 14, 2014
Ha már legutóbb Londonról meséltem nektek, lássunk pár képet, ami ott készült. Akik régóta olvassák a blogot, még emlékezhetnek 3 posztra (Egyetem, Vajdahunyad vár, Szimpla), amiket egy nagyon ügyes fotós készített rólam (Tekla :) ). Ő pár éve már Londonban él, így a fotózások óta nem láttam. Most, hogy itt voltam pár napot, eszembe jutott és gondoltam megkeresem. Nagyon nyitott volt egyébként, és olyan jó kis csajos napot tartottunk, remélem ha újra arra járok, megismételjük :) A többi napon is rengeteg új élmény ért, kattintsatok a folytatásért...


01

Je ne sais quoi

Wednesday, November 12, 2014
1 year and 7 months... that's exactly how long I haven't been blogging. Though there wasn't a day I didn't think about it. Whenever someone asked about it, I answered sadly "It's hidden, but someday I may start it over again." I have 2 loves in my life: flying and styling. My life turned out in a way that I had to choose from the 2 of them. Until now... Everyone needs a hobby... and for me what else could that be? - blogging. Finally nothing and noone can tell me what to wear, where to go, how to live my life... so I can live for my passions again.

1 év és 7 hónap... pontosan ennyi ideje nem blogoltam. Pedig majdnem mindennap eszembe jutott. Akármikor kérdezte valaki, mi van vele, mindig bánatosan feleltem, hogy el van rejtve és egyszer remélem még újra kezdhetem. Két szerelmem van az életben: a repülés és az öltözködés. És úgy alakult az életem, hogy választanom kellett a kettő között. Egészen mostanáig. Mert egy hobbi mindenkinek kell... s ez lenne - mi más, mint - a blogolás. És mivel most már senki és semmi nem szól bele, hogy mit vegyek fel, hová menjek, hogy éljem az életem, újra hódolhatok a szenvedélyeimnek.

01

Auto Post Signature

Auto Post  Signature