Top Social

OUTFIT FROM TAIPEI, TAIWAN

Wednesday, April 27, 2016
Greetings from Taipei! I havent written a detailed outfit post for a very long time now, so I thought you will get a superquick one suitable for sightseeing. This is so fresh that we made them basically an hour ago :)


Üdv Mindenkinek Taipeiből :) Mivel már nagyon rég volt részletes outfit bejegyzés, gondoltam ma egy szupergyors városnézős ruhaösszeállítást kaptok. Ez annyira friss, hogy kb 1 órája készült :)
We were at the Taipei National Palace Museum, which is not on the typical cliche tourists bucket list like 101 for example. My colleague convinced me that it will be much interesting to go to bed early and then wake up early for this, than to check out the night market like the others did.I didnt regret. This was so far my most informative exhibition, and not just because of the sights in the museum. We didnt even have a tour guide, but my colleague had such a huge knowledge about history and the world, that he is basically a cyclopaedia. And also has a great sense for taking nice pictures. We ended the day with an amazing dim sum lunch in the Michelin star restaurant, Din Tai Fung. Im a little bit sad to leave Taipei, but next destination is Budapest, so that makes it easier. My spring holiday is here, so I try to keep you updated while I'm a home :)


A Tajpeji Nemzeti Palotamúzeumban voltunk, ami nem egy tipikus turistalátványosság, mint a 101 pl., de a kollégám meggyőzött, hogy sokkal érdekesebb lesz koran lefeküdni és korán felkelni ehhez, mint a többiekkel tartani az éjszakai piacra. Nem bántam meg. Életem egyik leginformativabb kirándulasa volt, pedig nem volt velünk idegenvezető. Útitársam hihetetlen mertekű történelmi ismeretanyaggal rendelkezett, mondhatni két lábon járó lexikon. És nagyon jo érzeke van a képkészítéshez is. A napot egy fantasztikus dimsum ebéddel koronaztuk meg a Michelin csillagos Din Tai Fung étteremben. Kicsit szomorú vagyok, hogy itthagyjuk Taipeit, de a következő állomásom ismét Budapest, így azért könnyebb a búcsú :) A tavaszi szabadságom alatt pedig igyekszem gyakrabban jelentkezni :)The famous dumplings / A híres töltött gombócok

Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature