Top Social

The perfect bomber jacket

Sunday, August 14, 2016
I saw that back home, now in Hungary, people are partying hard at Sziget Festival. This year I will miss out on that, not that I mind, because instead, I had a little rest somewhere else in Europe. I needed that after so many tiring flights. Funny, but whenever I come, the weather immeadiately goes rainy. A few years back I would have been mad, not being able to go anywhere without getting my clothes soaking wet, but nowadays I miss rain so much. Living in the desert, we don't experience that too often.

Láttam, otthon már javában tombol a Sziget. Nekem a fesztiválozás kimaradt, bár ezt cseppet sem bánom, mert helyette a szabadnapjaimon inkább Európában pihentem ki a repülés fáradalmait. Vicces, de akármikor jövök, mindig akkor vált esősre az idő. Régen fel tudtam volna robbanni, hogy pont akkor van rossz idő, amikor nem dolgozom, de ma már nagyon hiányzik egy kis eső, hiszen itt a sivatagban nem sok jut nekünk belőle.
This weather is also really convenient, because this way I could put together an outfit that is appropriate for colder weather. I mean a little change is always good every now and then, in between the feminine, dressy ones. The bomber jacket is a huge favourite of mine, It can finish off any outfit, from the ones with a chic pencil skirt to a more sporty kind with jeans and a tee. I opted for the latter one, but for a little contrast, I paired it with extra high heels.  As usually, I didn't think too much about accessories. I don't really like umbrellas, but when I have a cap with me, it can protect my hair in a not so heavy summer shower. 

Red lipstick seemed to be the perfect choice to balance out the trio of grey-white-black, that's how I smuggled a little colour in todays post.
Fun fact, but this is something I usually wear, when flying as passenger somewhere. Of course, instead of todays shoes, I wear sneakers. On the plane, comfort is key, and there is no need for anything flashy.

Ez az idő most azért is kedvezett nekem, mert így össze tudtam rakni egy hűvösebb időre aktuális szettet is a blogra. Néhány nőiesebb, szoknyás szett között elfér egy kis változatosság. A bomber dzseki nagy kedvencem, bármilyen outfitet fel tud dobni, egy nőiesebb, ceruzaszoknyás összeállítástól egészen egy sportosabb farmer-pólósig. Én most utóbbira szavaztam, de hogy ne legyen olyan fiús az összhatás, extra magas sarkú szandált kaptam fel hozzá. Mint általában, ma sem bonyolítottam túl a kiegészítőket. Nem annyira kedvelem az esernyőket, de ha van nálam egy sapi, az megvédi a hajam a nyári záporban.
A szürke-fehér-fekete egyensúlyát pedig mindig feldobja a tökéletes vörös rúzs, így csempésztem a mai bejegyzésbe észrevétlenül egy kis színt.
Általában ilyesmit veszek fel, amikor utasként repülök valahová. A cipőt természetesen tornacipővel váltom ki. A gépen fő a kényelem és ott nincs is szükség semmi feltünőre.

1 comment on "The perfect bomber jacket"
  1. Nice writing style. Looking forward to reading more from you.,I finally decided to write a comment on your blog. I just wanted to say good job. I really enjoy reading your posts.

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature