Top Social

The white sleeveless gilet

Saturday, September 10, 2016
I hope everyone is having a wonderful weekend! As for me, I'm currently on an 8 day work trip. Those who follow me on Facebook  and instagram might have seen, that I posted a video from my hotel room in Bangkok. It's actually in Hungarian, but just briefly the details: I'm spending 2x24 hours in Thailand, 3x24 hours in Sydney, Australia and also fly to Christchurch, New Zealand as a turnaround. I'm so excited, Sydney is such a dream came true! I will write about these adventures in a detailed post on the blog soon. But until then, while in Europe the weather is still suitable for wearing summer clothes, I wanna share one of my latest outfits with you featuring a crop top and sleeveless gilet.

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége :) Ami engem illet, jelenleg egy 8 napos túrán veszek részt a cég szervezésében. Aki követ Facebookon és instán, már értesülhetett róla, hogy ez pontosan hogy is zajlik. Most épp Sydneyben tartózkodom, ahol ma megnéztünk pár nevezetességet és már fel is töltöttem róla egy új videót Youtube-ra, remélem tetszeni fog nektek. Itt megtekinthetitek. Nemsokára hosszabb bejegyzést is tervezek írni ezekről az új kalandokról, de ma, amíg még kellemes az idő Budapesten, gondoltam megosztok veletek egy lengébb, nyárias ruhaösszeállítást.
I'm such a huge fan of layering, because it can make certain outfits really interesting. When we button up the gilet, we get a less daring result, yet we won't feel too hot in the heat outside. Because who said layering is only for the cold?
The long, navy blue, satin trousers give the whole look a low-key vibe, which makes it a comfortable day-wear.
The snake-print bag is the perfect accessory with any plain, unicoloured clothing. I like to pair it with black, white, gray, red, but the limit is only your fantasy.
This gilet by the way is a great alternative in the summer for a blazer, because it's elegant and stylish. Together with a sleeveless top, which must cover your waist, they make a great combination to wear in the office.
Do you like layering? How do you feel about crop tops? As for me, I'm in love with them since the 90s :)

Nagy rajongója vagyok a rétegezés trendnek, mert annyira izgalmassá tud tenni egy ruhaösszeállítást. Ha a mellényt összegomboljuk, kevésbé merész hatást érhetünk el, mégsem fogunk benne a hőségben sem megsülni. Mert ki mondta, hogy rétegezni csak hidegben lehet?
A hosszú sötétkék szatén nadrág adja meg az egésznek azt a visszafogottságot, amitől utcára is bátran felvehetünk ilyesmit.
A kígyóbőrmintás táska pedig bármilyen egyszínű ruhadarabot jól kiegészít. Feketével, fehérrel, szürkével, pirossal szoktam leggyakrabban kombinálni, bár a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.
Egy ilyen mellény egyébként a legjobb alternatíva nyáron blézer helyett, mert elegáns és visszafogott. Ujjatlan, mindenképpen derekat takaró felsővel irodában is megállja a helyét.
Ti szoktatok nyáron rétegezni? Hogy álltok a crop topokhoz? Én személy szerint a 90-es évek óta rajongok értük :)
Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature