Top Social

Image Slider

Fifty shades of fall

Wednesday, January 27, 2016
I'm waiting so long now to show you these pictures. I just love the location, the outfit, the lights and the colours... and though I'm not a big talent in make-up, I feel I did a good job with that too here :)

Már jó ideje várok arra, hogy ezeket a képeket megmutassam. Imádom a helyszínt, a szettet, a fényeket és a színeket... és bár nem vagyok egy nagy make-up guru, de a sminkem is egészen el lett itt találva :) Rio de Janeiro: day 2 - sightseeing

Friday, January 22, 2016
Finally managed to sort out the hundreds of pictures from Rio. Here are my favourite ones. This was my most exciting layover ever, had so much to see, experience and learn. Hope I can give a little piece of this wonderful journey to you.

Végre sikerült kiválogatnom a több száz képet, amit Rioban készítettem. Íme a kedvenceim. Ez volt a legizgalmasabb layoverem eddigi lassan 1 évem során. Még sosem sikerült ennyi mindent látnom, tapasztalnom, tanulnom mint itt. Remélem át tudom nektek adni ennek a csodás utazásnak legalább egy kis szeletkéjét.


Rio de Janeiro: day 1 - wearing white culottes

Saturday, January 16, 2016
After a little silence, let me continue with my Rio adventures. Today I will show you an outfit, captured by the hotel before we headed out for dinner.

Kisebb kihagyás után folytatom a megkezdett Rio de Janeiros beszámolót. Hoztam nektek most egy outfit bejegyzést, amit a hotel mellett fotóztunk, mielőtt vacsorázni mentünk.Auto Post Signature

Auto Post  Signature